Liechtenstein – Romanya İddaa Tahmini 14.11.2021

Liechtenstein ile Romanya, 14 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 20:00‘de karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu son hafta mücadelesine Rheinpark Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Liechtenstein galibiyetine 41.00, beraberliğe 9.00, Romanya galibiyetine ise 1.11 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 3.10, KGYOK 1.36 oran kazandırıyor.

Liechtenstein’da Kabus Devam Ediyor

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda umutları haftalar öncesinden sona eren Liechtenstein, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Almanya deplasmanından 9-0’lık tarihi hezimetle dönerken, averaj takımı olmaya devam etti. 9 haftada 1 puanı bulunan Liechtenstein, kalesinde 32 gole engel olamazken, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. Grubun son haftasında Romanya karşısına çıkacak olan ev sahibi, ilk maçta rakibine 2-0 kaybetmişti. Üst tur şansını son maça taşıyan Romanya karşısında Liechtenstein, averaj takımı olarak görülüyor.

Romanya Mutlak Favori

Romanya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda son haftanın en kolay fikstürüne sahip. Almanya’nın liderliği bitime 1 hafta kala garantilenirken, konuk ekip 2.’lik için mücadele edecek. 2. sıradaki Kuzey Makedonya’nın 1 puan gerisinde yer alan Romanya, Liechtenstein karşısında kazanarak, rakibinin hata yapmasını beklemek zorunda. En alt sıradaki Liechtenstein ile karşılaşacak olan Mirel Radoi’nin öğrencileri deplasmanda mutlak favori. Averaj takımı haline gelen rakibini iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Romanya, deplasmanda da rahat bir galibiyet almaya yakın.

Maç Bilgileri

Liechtenstein – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Matej Jug. Mücadele Rheinpark Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liechtenstein’nın 11’i Belli mi?

Liechtenstein’nın muhtemel kadrosu: Büchel, Malin, Hasler, Rechsteiner, Brandle, Gopel, Martin Büchel, Wolfinger, Polverino, Frick, Salanovic.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Tatarusau, Chiriches, Tosca, Bancu, Cicaldau, Maxim, Stanciu, Hagi, Puscas, Alibec.

2. sıra umutları devam eden Romanya, sahaya hedefsiz ve J Grubu’nun en zayıf halkası olarak çıkacak Liechtenstein karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.62

Best10 Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Romanya’ya deplasmanda farklı galibiyet yeterli olmadı. Konuk ekip haftayı 2 farklı galibiyetle noktalarken, 2022 Dünya Kupası hayallerine veda etmek zorunda kaldı.