Kuzey Makedonya – İzlanda İddaa Tahmini 14.11.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nda son haftaya girilirken 2. sırada yer alan Kuzey Makedonya, evinde İzlanda‘yı konuk edecek. 14 Kasım Pazar günü sahne alacak maçın başlama saati 20:00. Karşılaşma S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Kuzey Makedonya galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.20, İzlanda galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Kuzey Makedonya Galibiyet Peşinde

Kuzey Makedonya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda bitime 1 hafta kala 2.sırayı ele geçirdi. Romanya ile arasında 1 puan fark bulunan Kuzey Makedonya, gruptan lider olarak doğrudan çıkma şansını matematiksel olarak kaybederken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Ermenistan’ı 5-0 mağlup ederek, Romanya’nın puan kaybettiği haftada 2.’liği ele geçirdi.  Son 8 haftada sadece lider Almanya’ya kaybeden Igor Angelovski’nin öğrencileri bu hafta kazanarak Play Off biletini cebine koyabilir. Hedefsiz İzlanda ile evinde karşılaşacak olan Kuzey Makedonya’nın 3 puana ihtiyacı var.

İzlanda Veda Etti

İzlanda’nın Dünya Kupası yolunda final maçını kazanamadı.. Konuk ekip 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda bitime 2 hafta kala, liderlik şansını tamamen kaybederken, 2. sıradaki Romanya ile 0-0 berabere kaldı ve 2.’lik şansını matematiksel olarak kaybetti.  Kazanması geren maçta gol atmayı başaramayan Arnar Vidarsson’un öğrencileri, 9 hafta sonunda sadece en zayıf halka Liechtenstein’ı mağlup edebildi. Hedefsiz kalan ve prestij mücadelesi verecek olan İzlanda, kazanmak zorunda olan Kuzey Makedonya ile deplasmanda karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Kuzey Makedonya – İzlanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Toše Proeski Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kuzey Makedonya’nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya’nın muhtemel kadrosu: Dimitrievski, Ristevski, Musliu, Ristovski, Velkoski, Kostandinov, Nikolov, Enis Bardhi, Stojanovski, Eljif Elmas, Goran Pandev.

İzlanda’nın ilk 11’i Belli mi?

İzlanda’nın muhtemel kadrosu: Halldorsson, Sverir Ingason, Ragnar Sigursson, Ari Skulason, Victor Palsson, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Mikael Anderson, Kolbeinn Sigthorsson, Jon Bödvarsson.

Grubun 2. sırasında yer alan Kuzey Makedonya, son hafta İzlanda ile evinde karşılaşacak. Kuzey Makedonya hedefsiz rakibini 3 puanla geçerek, grubu 2. sırada kapatacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.28

Rexbet Oranı: H1, Oran 2.65

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kuzey Makedonya cephesinde gol perdesini Ezgjan Alioski açarken, son sözü Elif Elmas söyledi ve 2 golle takımını galibiyete taşırken, Kuzey Makedonya play off biletini cebine koymayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.