San Marino İngiltere İddaa Tahmini 15.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 10. Maçında son sırada bulunan San Marino evinde, İngiltere ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

San Marino ve İngiltere arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. San Marino kazanır 81.00, beraberlik 46.00, İngiltere kazanır ise 1.00 olarak açıklanmış.

San Marino Yokları Oynuyor 

San Marino’nun grupta puanı bulunmuyor. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen San Marino, oynadığı 9 karşılaşmada da mağlubiyet yaşadı. 3 gün önce Macaristan deplasmanına konuk olan Franco Varrealla’nın ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son sırada yer alan San Marino, kalesinde ise toplamda 36 gol gördü. Bu hafta İngiltere’yi konuk edecek San Marino, grubun ilk maçında İngiltere’ye 5-0 kaybetmişti.

İngiltere Farklı Kazandı 

İngiltere, gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. 3 gün önce Wembley’de Arnavutluk ile karşı karşıya gelen İngiltere, sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Kane önderliğinde rahat bir galibiyet alan İngilizler, puanını 23 yaptı. Grupta mağlubiyet yaşamayan tek takım konumunda olan Gareth Southgate’in ekibi, grubun son maçında San Marino’ya konuk olacak. İlk maçı 5-0 kazanan İngiltere’nin yine farklı kazanması bekleniyor.

Maç Bilgileri

San Marino – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pepsi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

San Marino'nun ilk 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane

İddaa Tahmini

İngiltere’nin rahat kazanması gereken bir maç. Kane önderliğinde San Marino’yu farklı geçerler.

İddaa Oranı: 5.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: 5.5 ÜST, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-10

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, farklı bir galibiyet aldı. San Marino’yu 10-0 mağlup ettiler ve grubu lider tamamladılar.