Polonya Macaristan İddaa Tahmini 15.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 10. Maçında Macaristan deplasmanda, Polonya’ya konuk olacak. Karşılaşmanın saat 22.45’te başlayacağını ve S SPORT 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Polonya ve Macaristan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Polonya kazanır 1.55, beraberlik 4.33, Macaristan kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Polonya Moralli 

Polonya’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Andorra deplasmanına konuk olan Polonya, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve grubu 2. Sırada bitirmeyi garantiledi. Arnavutluk, Ingiltere deplasmanında puan kaybedince, Polonya’nın grubu 2. Tamamlaması garantilendi. Lider İngiltere’nin 3 puan gerisinde bulunan Polonya, grubun son maçında Macaristan’ı konuk edecek. Maç öncesinde Polonya’ya önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan Evinde Kazandı 

Macaristan, 3 gün önce iç sahada konuk ettiği San Marino’yu farklı geçti. Rakibini 4-0 mağlup etmeyi başaran Marco Rossi’nin öğrencileri, grupta 4. Galibiyetini aldı. Puanını 14’e yükselten Macaristan, 4. Sıradaki yerini korudu. Grupta iddiası bulunmayan Macaristan, grubuna son maçında Polonya deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Macaristan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Polonya – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT 2 kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pepsi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11'i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Szczesny, Kedziora, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bereszynski, Krychowiak, Mateusz Klich, Zielinski, Jozwiak, Piatek, Lewandowski

Macaristan'ın ilk 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai

İddaa Tahmini

Polonya, maçın net favorisi. Macaristan’ın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Polonya, farklı kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.33

Rexbet Oranı: H1, Oran 2.70

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Macaristan, sürpriz bir galibiyet aldı. Polonya’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve gruba 3 puan ile veda ettiler.