Bayer Leverkusen – Bochum İddaa Tahmini 20.11.2021

Almanya Bundesliga‘nın 12. haftasına girilirken, yoluna 6. sırada devam eden Bayer Leverkusen ile 12. sıradaki Bochum karşı karşıya gelecek. 20 Kasım Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadele saat 17:30 itibariyle, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Bochum galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.55 oran kazandırıyor.

Bayer Leverksuen Galibiyet Peşinde

Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz Milli araya Bayern Münih ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşarak girerken, Milli ara dönüşü üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 10 puan gerisine düştü. Avrupa sahnesinde ise iyi performansını sürdüren Bayer Leverkusen, 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak grubun zirvesine yükseldi. Ligde 4 maçtır kazanamayan ve 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, bu Milli arayı fırsata çevirerek, Almanya Bundesliga’ya daha iyi bir geri dönüş yapmak istiyor.

Bochum Vites Yükseltti

Almanya Bundesliga’nın 11. haftası evinde Hoffenheim’ı konuk eden Bochum, Novothny ve Pantovic’in golleriyle 2-0’lık net bir galibiyet alırken, son 4 haftalık fikstürden 3. galibiyetini alarak yükselişe geçti. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, sadece Mönchengladbach karşısında kalesini gole kapatamayarak mağlup olurken, Fürth, Frankfurt ve Hoffenheim karşısında kalesini gole kapatarak kazandı. 13 puanla 12. sırada yer alan Bochum, yükselişini Milli ara dönüşü Leverkusen deplasmanında sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Aranguiz, Bakker, Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Schick sakat. Bochum cephesinde ise Blum, Grave, Holtmann, Tesche, Weilandt, Zoller’in sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Tapsoba, Tah, Palacios, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Lucas Alario, Diaby.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Eduard Löwen, Rexhbecaj, Osterhage, Ganvoula, Takuma Asano.

Milli ara dönüşünde toparlanmak isteyen Bayer Leverkusen ve tam tersine yükselişini sürdürmek isteyen Bochhum’un, bu zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen evinde Amine Adli’nin golüyle kazanırken, Bochum’a gol şansı vermedi ve iyi savunma performansıyla bu hafta bizleri yanılttı.