Borussia Dortmund – Stuttgart İddaa Tahmini 20.11.2021

İddaa fikstüründe 20 Kasım Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga‘nın 12. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Stuttgart kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.00, Stuttgart galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Dortmund Cephesinde Önemli Kayıpları

Borussia Dortmund öne UEFA Şampiyonlar Ligi ardından Almanya Bundesliga sahnesinde düşüşe geçti. Ev sahibinde düşüş asıl sebebi ise 2 sezondur Dortmund formasıyla tüm kulvara damga vuran Erling Haaland’ın yokluğu. Norveçli golcü uzun süreli bir sakatlık yaşarken, önce Şampiyonlar Ligi sahnesinde üst üste Ajax’a mağlup oldu, ardından ezeli rakibi Leipzig’e, Bundesliga sahnesinde 2-1 kaybetti. Marco Rose’nin ekibi hala lider Bayern Münih’in en yakın rakibi olarak yoluna devam etse de, liderin 4 puan gerisine düştü.

Stuttgart Alt Sıralardan Kurtulamadı

Stuttgart, Almanya Bundesliga’nın son haftasında en yakın rakibi Arminia Bielefeld’e 1-0 mağlup olurken, ligde galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında oldukça kötü bir sınav verdi. Son 4 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 11 hafta sonunda sadece 2 maçtan galibiyetle ayrılırken, yoluna düşme potasının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Düşme potasındaki Bielefeld’e taraftarı önünde mağlup olan Stuttgart, Dortmund deplasmanında güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Emre Can, Dahoud, Haaland, Morey Bauza, Moukoko, Reyna, Schmelzer, Schulz ve Zagadou sakat. Stuttgart cephesinde ise Ahamada, Fuhrich, Kalajdzic, Massimo, Millot, Sankoh ve Thommy’nin sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Julian Brandt, Guerreiro, Belligham, Witsel, Reus, Axel Witsel, Hazard, Donyell Malen.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Schock, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Daniel Didavi, Hiroki Ito, Anton, Al Ghaddioui, Tanguy Coulibaly.

Dortmund hala Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi. Ev sahibi son haftayı mağlubiyetle kapatsa da, Milli ara dönüşü lige galibiyetle dönecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milli araya mağlubiyetle giden ve Haaland’ın sakatlığıyla zor günler geçiren Dortmund, Milli ara dönüşünde hata yapmadı ve evinde 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.