Lazio – Juventus İddaa Tahmini 20.11.2021

Lazio ile Juventus‘un, 20 Kasım Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:00‘de start alacak İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesine Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Lazio galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Lazio İki Kulvarda Yükselişte

Lazio iki kulvarda birden daha iyi sonuçlar almaya başladı ve Milli ara öncesi moral depoladı. UEFA Avrupa Ligi serüvenine mağlubiyetle başlayan Lazio, son 3 haftadan 5 puan toplamayı başarırken, temsilcimiz Galatasaray’ın ardından 2. sıraya yükseldi. İtalya Serie A Ligi’nde ise ev sahibi son 3 haftadan 7 puan topladı. Fiorentina ve Salernatina karşısında kalesini gole kapatarak galibiyetler alan Sarri’nin ekibi, Atalanta deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 21 puanla 5. sırada yer alan Lazio, Juventus derbisini kazanarak, zirve yarışına bir adım daha atmak istiyor.

Cuadrado Juventus’a 3 Puanı Getirdi

İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Juan Cuadrado son dakika golüyle Juventus’u ipten aldı. Fiorentina karşısında maç boyunca gol sorunu yaşayan konuk ekip, oyuna 78. dakikada giren Cuardado’nun son saniye golüyle 1-0 kazandı ve Sassuolo ile Hellas Verona mağlubiyetlerinin ardından, ligde tekrar hayata döndü. Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda 4’te 4 yapmayı başaraan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise 8. sıraya kadar gerilerken, zirvenin tam 14 puan gerisine düşerek hayal kırıklığı yarattı. Juventus, Milli ara dönüşü artık üst sıralarda kendisine yer bulmak istiyor.

Maç Bilgileri

Lazio – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Di Bello. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da bu hafta Adekanye ve Immobile sakat. Juventus takımında Boloca, Chiellini, De Sciglio, Dybala ve Kean sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Felipe, Alberto, Milinkovic-Savic, Marusic, Cataldi, Anderson, Vedat Muriqi, Pedro.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Danilo, De Ligt, Rugani, McKennie, Rabiot, Chiesa, Locatelli, Morata, Kulusevski.

İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya kadar zor günler geçiren iki ezeli rakip, Milli ara dönüşü derbi galibiyetiyle yükselişe geçmek istiyor. İki takımında 90 dakikada sonunda birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus hem ilk yarı hem de ikinci yarıda ezeli rakibi Lazio’ya üstünlük kurdu. Konuk ekipte galibiyeti getiren goller tecrübeli savunmacı Leonardo Bonucci’den geldi.