Atletico Madrid Osasuna İddaa Tahmini 20.11.2021

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Atletico Madrid evinde, Osasuna’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Atletico Madrid ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Atletico Madrid kazanır 1.44, beraberlik 4.50, Osasuna kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde

Atletico Madrid, lider Real Sociedad’ın 5 puan gerisine düştü. Milli maç arasından önceki hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Atletico Madrid, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 4 maçın 3’ünde puan kaybı yaşayan Atletico Madrid, topladığı 23 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Özellikle bu sezon Wanda Metropolitano’da da ciddi puan kayıpları yaşadılar. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Atletico Madrid’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Osasuna 4 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadı. Sezona çok iyi başlamışlardı ama arka arkaya yaşanan puan kayıpları ile 7. Sıraya kadar gerilediler. Milli maç arasından önceki hafta El Sadar’da Real Sociedad’ı konuk eden Osasuna, rakibine 2-0 mağlup olmuştu. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan galibiyet alamadan ayrılan Osasuna, bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları var. Real Betis’de Victor Camarasa’nın sakatlığı bulunuyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Thomas Lemar, Anton Griezmann, Luis Suarez

Osasuna'nın11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Atletico Madrid’in kazanması gereken bir maç. Mestalla’da Valencia deplasmanında 2 puan bıraktılar ve son 4 maçta 3 kez puan kaybı yaşadılar. Osasuna karşısında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, haftayı 3 puan ile kapattı. Osasuna karşısında tek golle kazandılar ve moral buldular.