Leicester City Chelsea İddaa Tahmini 20.11.2021

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü bülteni yoğun. Günün ilk maçında Chelsea deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Leicester City ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 4.75, beraberlik 3.80, Chelsea kazanır ise 1.79 olarak açıklanmış.

Leicester City Sürpriz Peşinde 

Leicester City, milli maç arasından önceki haftayı puan kaybı ile kapattı. Konuk oldukları Leeds United deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise King Power’da Arsenal’a 2-0 kaybettiler. Son 2 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Leicester City, Avrupa Ligi’nde de istediği sonuçları alamıyor. Bu hafta iç sahada Chelsea’yi konuk edecek Leicester City’de James Justin ve Youri Tielemans’ın sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea Lider Konumda 

Chelsea, 2 hafta önce sürpriz bir sonuç yaşadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Burnley ile 2-2 berabere kaldılar. Maç boyunca üstün oynayan taraf Chelsea idi ama girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramadılar. Burnley’e verdikleri tek pozisyon, golle sonuçlandı. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Thomas Tuchel’in öğrencileri, en yakın takipçisi Manchester City’nin 3 puan önünde. Bu hafta Leicester City’e konuk olacak Chelsea’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Wesley Fofana ve James Justin’in sakatlıkları bulunuyor. Arsenal’da Granit Xhaka’nın sakat olduğunu belirtelim.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Reece James, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Hudson Odoi

İddaa Tahmini

Chelsea’den galibiyet bekliyorum. Leicester City, King Power’da kazanmakta zorlanan bir takım. Maviler, haftayı 3 puan ile kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, çok rahat bir galibiyet aldı. Leicester City’i 3 golle geçtiler ve Premier Lig’de liderliğini sürdürdüler.