Watford Manchester United  İddaa Tahmini 20.11.2021

İngiltere Premier Lig’de zor günler geçiren Manchester United deplasmanda, Watford’a konuk olacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Watford ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Watford galibiyetinin 6.30, beraberlik tercihinin 4.70, Manchester United galibiyetinin ise 1.51 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Watford Puan Arayacak 

Watford, Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma çabası içerisinde. Milli maç arasından önceki hafta Emirates’de Arsenal’a konuk olan Watford, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon 3 galibiyeti bulunan Watford, yeni hocası Claudio Ranieri yönetiminde ise tek galibiyet alabildi. Son 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Watford, bu hafta Manchester United’ı konuk edecek. Maç öncesinde Watford’da Juraj Kucak kart cezalısı. Etebo ve Ken Sema ise sakat olan isimler.

Manchester United Kazanmak İstiyor 

Manchester United, mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Manchester derbisinde MAnchester City ile karşılaşan Solskjaer’in ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kaleci De Gea’nın kurtarışları olmasa, Manchester United çok farklı bir mağlubiyet yaşayabilirdi. Solskjaer’in artık son şansları diyebiliriz. Bugün Watford deplasmanında alınacak olası bir puan kaybında, Solsjkaer’in görevine son verilebilir. Premier Lig’de son 6 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabilen Manchester United’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Maç öncesinde Manchester United’da Paul Pogba’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Watford – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Juraj Kucak kart cezalısı. Etebo ve Ken Sema ise sakat olan isimler. Manchester United’da Paul Pogba’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Ozan Tufan, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi. Watford deplasmanında kazanacaklarını düşünüyorum. Watford’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.51

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Watford, sürpriz bir galibiyet aldı. Manchester United’ı iç sahada 4-1 ile geçmeyi başardılar. Manchester United’da Solskjaer görevden alındı.