Barcelona Espanyol Bahis Tahmini 20.11.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Barcelona evinde, Espanyol ile karşılaşacak. Mücadele sat 23.00’te start alacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Barcelona ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.41, beraberlik 5.00, Espanyol kazanır ise 8.05 olarak açıklanmış.

Barcelona’da Xavi Dönemi

Barcelona’da bildiğimiz gibi Ronald Koeman ile yollar ayrıldı. Sezona çok kötü başlayan Barcelona’a puan kayıpları devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Celta Vigo’ya konuk olan Barcelona, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. 3-0 öne geçtiği maçta 1 puana razı olan Barcelona’da göreve Xavi getirildi. Yeni hocasıyla ilk maçına Espanyol karşısında çıkacak olan Barcelona, derbide favori olan taraf. Bu hafta Espanyol’u konuk edecek Barcelona’da Braithwaite ve Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Espanyol Sürpriz Peşinde

Espanyol, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk etikleri Granada’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olan Espanyol, Getafe deplasmanında 2-1 kaybetmişti. Vicente Moreno’nun öğrencileri, bu hafta Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacak. Barcelona ve Espanyol arasında oynanacak mücadelenin, bir derbi maçı olduğunu belirtmekte fayda var. Bu hafta Espanyol’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Barcelona – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Braithwaite ve Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Ansu Fati, Memphis Depay, Luuk De Jong

Espanyol 'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Fran Merida, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Landry Dimata

İddaa Tahmini

Barcelona’dan galibiyet beklentim var. Camp Nou’da Espanyol’u mağlup ederler ve Xavi önderliğinde ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Depay, Barcelona’ya 3 puanı getirdi. Xavi önderliğinde Barcelona, ilk galibiyetini almış oldu.