Clermont – Nice İddaa Tahmini 21.11.2021

beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 21 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Nice karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Clermont galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.50, Nice galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.95, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 1.88 oran veriyor.

Clermont 3 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1 sahnesinde Milli ara öncesi Saint Etienne deplasmanına konuk olan Clermont, ilk yarıda gol fırsatlarını çok iyi değerlendirirken, devre arasına Bayo ve Berthomier’in golleriyle 2-0 önde girdi. Son 12 dakikada üst üste gelen 3 golle mağlup olan Clermont, üst üste 3. yenilgisini alırken, son haftaların zayıf halkalarından biri haline geldi. İlk 4 haftadan namağlup 8 puanla çıkmayı başaran konuk ekip, ilk 4 haftada topladığı puanla sayesinde düşme hattından uzak kalmayı başarsa da, devam eden kötü gidişat Clermont’u zorlu günlere sürüklüyor.

Nice Zirve Yarışında Yaralı

Nice zirve yarışında yaralı. Milli ara öncesi evinde Montpellier’i konuk eden Galtier’in öğrencileri, çok daha net gol fırsatları bulsa da, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramazken, formsuz rakibine 1-0 mağlup oldu. Zirvenin 11 puan gerisine düşen Nice, 13 haftada 3. mağlubiyetini aldı. Nice aynı zamanda son hafta ilk iç saha mağlubiyetini aldı. Kötü gidişata son vermek ve tekrar zirve yarışına dahil olmak isteyen konuk ekip, Ligue 1’in en iyi savunma performansını sergiledi ve 13 haftada sadece 10 gol yedi.

Maç Bilgileri

Clermont – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Stephanie Frappart. Mücadele Gabriel Montpied. Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Hountondji ve Magnin sakat. Nice takımında Bard, Dante, Gouiri, Guessand, Kluivert, Robson Bambu ve Stengs sakat. 

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Ogier, Zedadka, Hountondji, Abdul Samed, N’Simba, Iglesias, Dossou, Berthomier, Bayo, Rashani.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Attal, Dante, Bard, Da Cunha, Rosario, Lemina, Thuram-Ulie, Dan Ndoye, Kasper Dolberg.

Milli ara öncesi ilk iç saha mağlubiyetini alan Nice, zirve yarışında ağır bir yara alırken, teselliyi Clermont deplasmanında bulacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapatan Nice, ikinci yarıda Amine Gouiri ile geri döndü ve haftayı galip kapattı. Kazananları tebrik ederiz.