Troyes – Saint Etienne İddaa Tahmini 21.11.2021

Fransa Ligue 1‘de 14. hafta heyecanı yaşanırken, 21 Kasım Pazar günü fikstüründe Troyes ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maç Türkiye saati ile 17:00‘de başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Troyes galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.30, Saint Etienne galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Troyes’e Ağır Darbe

Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Lens deplasmanına konuk olan Troyes, sezonun en ağır yenilgilerinden birini aldı ve Milli araya 4-0’lık mağlubiyetle girdi. Savunmada tel tel dökülen ev sahibi, hücum hattında da hiçbir varlık gösteremedi. Lens maçına kadar son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran ve bu sezonki formunun zirvesine çıkan Troyes, sert bir düşüş yaşadı. 13 puana 14. sırada yer alan ev sahibi, düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta yer alırken, Ligue 1 sahnesinde güven vermedi.

Saint Etienne 12 Hafta Sonra Kazandı

Fransa Ligue 1’in 13. haftası evinde Clermont’u konuk eden Saint Etienne, ilk 12 haftanın en zayıf halkası olarak son haftaya çıkarken, kritik bir geri dönüşe imza attı ve son 12 dakikada gelen 3 golle 3 puana uzanan Saint Etienne, yeni sezonda ilk galibiyetini alarak, en alt sıradan kurtuldu. İlk 12 haftayı 6 puanla noktalayan Claude Puel’in öğrencileri, savunma hattında güven vermemeye devam ederken, hücum hattı ise vites yükseltti.

Maç Bilgileri

Troyes – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Florent Batta. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes takımında Azamoum, Dingome, Larouci, Metinho, Sandler, Tardieu ve Touzghar sakat. Saint Etienne cephesinde ise Camara kart cezalısı. Gabriel, Moukoudi, Neyou ve Sissoko’nun sakatlığı bulunuyor.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Kabore, Youssouf Kone, Salmier, Chavalerin, Dominguès, El Hajjam, Chambost, Mama Balde, Kouame, Renaud.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Kolodziejczak, Mickael Nade, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Krasso.

Galibiyet adına güven vermeyen ve kötü savunma performanslarıyla alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Troyes ve Saint Etienne’nin bu hafta gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren Saint Etienne, deplasmanda Miguel Angel Trauco Saavedra’nın golüyle kazanırken, kalesinde gole izin vermedi.