Lyon – Marsilya İddaa Tahmini 21.11.2021

Fransa Ligue 1 sahnesinde 21 Kasım Pazar günü derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli rakip Lyon ile Marsilya‘nın karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 22:45‘te, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maça Parc Olympique Lyonnais ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Lyon galibiyetine 1.92, beraberliğe 4.00, Marsilya galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.67, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 3.20 oran veriyor.

Lyon Yükselişe Geçmek İstiyor

Fransa Ligue 1’de Milli ara öncesi Rennes deplasmanına konuk olan Lyon, en yakın rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, 2. yarıda beraberlik golü arayan Peter Bosz’un öğrencileri, farkın açılmasına engel olamadı ve haftayı 4-1’lik yenilgiyle kapattı. Kalesine gelen her top golle sonuçlanırken, Lyon savunması sınıfta kaldı. Fransa Ligue 1’de liderin tam 15 puan gerisine düşen Lyon, göreve sezon başında gelen Bosz ile UEFA Avrupa Ligi’ne grupta 4 maçtan 4 galibiyetle çıkarak damga vurmayı başarırken, Ligue 1 performansıyla ilk 5 içerisine dahil olamadı. 8. sırada yer alan Lyon, Ligue 1’de artık yükselişe geçmek istiyor.

Marsilya’dan Beklenmedik Puan Kaybı

Marsilya, Fransa Ligue 1’de Milli araya beklenmedik bir puan kaybıyla girdi. Evinde ligin en zayıf halkalarından Metz ile karşı karşıya gelen Jorge Sampaoli ve öğrencileri, karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Konuk ekipte son haftalarda boy gösteren gol sorunu, son maçta da kendisini gösterdi. Son 4 haftada 2 gol atabilen Marsilya, bu süreçte sadece Clermont’u mağlup edebildi. Lider ile puan farkı 11’e çıkarken, konuk ekip Milli ara dönüşü ezeli rakibi Lyon ile karşı karşıya gelecek. İlk 6 haftanın namağlup takımı Marsilya, son 7 haftadan sadece 2 galibiyet çıkardı.

Maç Bilgileri

Lyon – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon cephesinde Kadewere kart cezalısı. Keita, Pinto ve Reine-Adelaide sakat. Marsilya’da Balerdi kart cezalısı. Cengiz Ünder’in ise sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Pollersbeck, Diomande, Leo Dubois, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu derbi mücadelesinde iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayan iki takımında 3 puandan fazlasını ifade eden bu zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele yarıda kaldı. Maçın henüz 5. dakikasında sahaya atılan yabancı maddeler Payet’e isabet ederken, hakem karşılaşmayı tatil etti.