Konyaspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 21.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Konyaspor evinde, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Konyaspor ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Konyaspor galibiyetine 1.72, beraberlik tercihine 4.30, Çaykur Rizespor galibiyetine ise 5.10 verildiğini görüyoruz.

Konyaspor Zirve Takibinde

Konyaspor, zirve takibini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Göztepe deplasmanına konuk olan Konyaspor, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Yeşil Beyazlılar, son 3 maçtan 9 puan çıkarttı ve lider Trabzonspor’un takibini sürdürdü. Son 3 maçta Kayserispor, Fenerbahçe ve Göztepe’yi mağlup ettiler. Bu sezon 12 haftada 23 puan toplayan İlhan Palut’un ekibi, 3. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Konyaspor’da Ahmet Çalık’ın sakatlığı bulunuyor.

Çaykur Rizespor Ligin Dibinde

Çaykur Rizespor, bildiğimiz gibi alt sıralarda mücadele veriyor. Bu sezon Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 2 galibiyetleri var. Sezon başına nazaran biraz daha iyi sonuçlar almaya başladılar. Milli maç arasından önceki hafta Alanyaspor’u konuk eden Karadeniz ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve sürpriz bir sonuç elde etti. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçta 2 galibiyet aldılar ve moral buldular. Ligin son sırasında yer alan Çaykur Rizespor, bu hafta Konyaspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Konyaspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Ahmet Çalık’ın sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Nej Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Serdar Gürler, Cikalleshi

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

İddaa Tahmini

Konyaspor, maçın net favorisi. Ligin son sırasındaki Çaykur Rizespor’u mağlup ederler ve galibiyet serisini 4 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, 3 puanı 3 golle aldı. Çaykur Rizespor’u 3-0 ile geçtiler ve zirve takibini devam ettirdiler.