Kasımpaşa Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 21.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pazar gününün ilk maçında Kasımpaşa evinde, Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.48, beraberlik tercihinin 3.65, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 3.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa Alt Sıralarda

Kasımpaşa’da gidişat pek iyi değil. Bu sezon Süper Lig’de sadece 2 galibiyet alabildiler ve düşme hattında yer alıyorlar. Milli maç arasından önceki hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Hakan Kutlu’nun öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Yeni hocası Hakan Kutlu yönetiminde çıktıkları 2 maçtan, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Kasımpaşa’yı zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Valentin Eyseric kart cezalısı.

Fatih Karagümrük Puanı Kaptı

Fatih Karagümrük, bu sezon önemli sonuçlar alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Galatasaray’ı konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon üst sıraları zorlayan Francisco Farioli’nin öğrencileri, topladığı 19 puan ile 8. Sırada yer alıyor. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar ama gösterdikleri performans ile takdir topladıklarını belirtelim. Galatasaray karşısında da galibiyete çok yaklaşmışlardı fakat Zukanovic’in hatasıyla 1 puana razı oldular. Bu hafta Fatih Karagümrük’te Jimmy Durmaz kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Valentin Eyseric kart cezalısı. Fatih Karagümrük’te Jimmy Durmaz kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Kasımpaşa’nın performansı hiç güven vermiyor. Sezona kötü başladılar ve 12 haftada sadece 2 galibiyetleri var. Fatih Karagümrük daha formda. İstanbul derbisinde kazanan konuk ekip olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.55

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.05

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, vasat bir performans gösterdi. Fatih Karagümrük’e iç sahada 3-1 kaybettiler. Tercihimiz rahat kazandı.