Tottenham Leeds United İddaa Tahmini 21.11.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham evinde, Leeds United’ı konuk edecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Tottenham ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 1.75, beraberlik 4.15, Leeds United kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış.

Tottenham’dan 1 Puan

Tottenham, yeni hocası Conte yönetiminde çıktığı ilk Premier Lig maçından 1 puan ile ayrıldı. Milli maç arasından önceki hafta Everton’a konuk olan Tottenham, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Londra ekibi, kötü bir sezon geçiriyor. Bu 3 maçlık süreçte gol dahi atamadıklarını belirtelim. En son galibiyetini Aston Villa karşısında alan Tottenham, bu hafta Leeds United karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp kart cezalısı.

Leeds United 3 Maçtır Kaybetmiyor

Leeds United, milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Leicester City ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da puan almayı başaran Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, 11 puan ile 15. Sırada yer alıyor. Bu sezon ligde 2 galibiyetleri var ve şimdilik alt sıralarda konumlanmaya devam ediyorlar. Bu hafta Tottenham deplasmanına konuk olacak Leeds United, deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada sadece 5 puan toplayabildi. Maç öncesinde Leeds United’da Patrick Bamford ve Luke Ayling’in sakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Oliver Skipp kart cezalısı. Leeds United’da Patrick Bamford ve Luke Ayling’in sakatlıkları sürüyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Dele Alli, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Tyler Roberts

İddaa Tahmini

Tottenham, son 3 maçta gol atamadı. Bu 3 maçta 1 puan alabildiler ve çıkışa geçmeleri şart. Bu hafta Tottenham’ı galibiyete yakın görüyorum. Conte yönetiminde Everton’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, Conte yönetiminde ilk Premier Lig galibiyetini aldı. Leeds United’ı iç sahada 2-1 ile geçtiler.