İnter – Shakhtar Donetsk İddaa Tahmini 24.11.2021

24 Kasım Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi fikstüründe yer alan D Grubu 5. hafta mücadelesinde, İnter‘in konuğu Shakhtar Donetsk. Türkiye saati ile 20:45‘te başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, İnter galibiyetine 1.32, beraberliğe 6.00, Shakhtar Donetsk galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.65 oran kazandırıyor.

İnter Lideri Devirdi

İnter iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle zirve yarışına dahil oldu. İtalya Serie A Ligi’nde lider ile puan farkını 4’e indiren ev sahibi, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise lider ile farkı 2’ye indirdi. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ev sahibi, Milli ara dönüşü Napoli’yi iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başarırken, namağlup lider karşısında harika bir sına verdi. Devler sahnesinde ise Simone Inzaghi’nin öğrencileri, FC Sheriff karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle, 4 hafta sonunda 7 puana ulaştı.

Shakhtar Donetsk Umut Vermedi

Shakhtar Donetsk, UEFA Şampiyonlar Ligi Gruplarından umudunu kesmek üzere. D Grubu’nda 4. hafta sona ererken, konuk ekip 1 puanla son sırada kaldı. Sadece İnter ile 0-0 berabere kalarak puan alan Ukrayna temsilcisi, son 2 hafta Real Madrid’e hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup oldu. Ukrayna Premier Ligi’nde 5 haftadır kazanan, 12 haftadır ise maç kaybetmeyen Shakhtar Donetsk, Roberto De Zerbi yönetiminde lige damga vurmayı başarsa da, Şampiyonlar Ligi sahnesinde D Grubu’nun en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı.

Maç Bilgileri

İnter – Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi O. Hategan. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Sanchez ve de Vrij sakat. Eriksen kadroda yer almıyor. Shakhtar Donetsk cephesinde ise Konoplyanka, Moraes ve Traore’nin sakatlığı bulunuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Dimarco, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Shakhtar Donetsk’in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Andriy Pyatov, Marlon, Ismaily, Matviyenko, Dodo, Pedrinho, Antonio, Tete, Maycon, Manor Solomon, Fernando.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Serie A Ligi’nde aldığı üst üste galibiyetlerle zirve yarışına iki kulvarda ortak olan İnter, umutları günden güne azalan Shakhtar karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.69

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter evinde rahat kazandı ve grupta liderlik şansını Real Madrid deplasmanına taşıdı. Ev sahibi Edin Dzeko’nun golleriyle kazanırken, farklı skorla 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.