Olympiakos Fenerbahçe İddaa Tahmini 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda heyecan devam ediyor. Olmypiakos evinde, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Mücadelenin sat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

Olympiakos ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Olympiakos kazanır 1.86, beraberlik 3.80, Fenerbahçe kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış.

Olmypiakos Favori Taraf 

Olympiakos’un grupta 2 galibiyeti var. Bugün karşılaşacakları Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-0 ile geçmeyi başarmışlardı. Grupta 6 puan toplayan Yunanistan ekibi, lider Eintracht Frankfurt’un 4 puan gerisinde. Frankfurt’un ardından gruptan çıkmaya en yakın takım Olympiakos. Yunanistan Süper Ligi’nde son haftalarda üst üste galibiyetler alan Pedro Martins’in ekibi, geçtiğimiz hafta sonu AEK Atina’yı deplasmanda 3-2 ile geçti ve üst üste 5. Galibiyetini aldı. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’yi konuk edecek Olympiakos, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe Moralli 

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Galatasaray deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve çok önemli bir galibiyet aldı. Sarı Lacivertlilerin böylesine bir galibiyete çok ihtiyacı vardı. Bu hafta ise Avrupa Ligi’nde Olympiakos deplasmanına konuk olacaklar. Grupta tek galibiyet alan Vitor Pereira’nın öğrencileri, Antwerp’i deplasmanda 3-0 ile geçmişti. Kadıköy’de 3-0 kaybetti Olympiakos’a Karaiskakis’de konuk olacak Fenerbahçe, 5 puan ile 3. Sırada yer alıyor. Olympiakos ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Olympiakos – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mateu Lahoz. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Olympiakos'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Androutsos, Ruben Semedo,Sokratis, Jose Holebas, Mady Camara, M’Vila, Andreas Bouchalakis, Rony Lopes, Masouras, Tiquinho

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Mesut Özil, Mergim Berisha

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde ama Karaiskakis’de puan almak kolay bir iş değil. Olympiakos, daha derli toplu bir takım ve tam anlamıyla sistem takımı olduklarını belirtelim. İlk maçı 3-0 kazanan Olympiakos, yine 3 puanı alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Olympiakos, 90. dakikada Tiquinho’nun attığı golle 1-0 kazandı ve Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledi.