Alaves Celta Vigo Bahis Tahmini 27.11.2021

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Alaves bu hafta iç sahada, Celta Vigo ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Smart Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Alaves ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alaves kazanır 3.00, beraberlik 3.25, Celta Vigo kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Alaves 5 Maçtır Kaybetmiyor

Alaves, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olan Alaves, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da son haftalarda dikkat çekici sonuçlar almayı başaran Javi Calleja’nın öğrencileri, son maçta mağlubiyet yaşamadı ve bu süreçte 11 puan topladı. Üst üste alınan puanlar ile 14. Sıraya kadar yükselmeyi başardıklarını belirtelim. Bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo’nun İşi Zor

Celta Vigo’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan da galibiyet alamadan ayrılan Celta Vigo, tekrardan düşme hattına doğru gerilemeye başladı. La Liga’da geçtiğimiz hafta Balaidos’da konuk ettikleri Villarreal ile 1-1 berabere kaldılar. Son 2 maçta kendilerinden güçlü rakiplere karşı puan alıyorlar ama Eduardo Coudet’in takımı adına bu puanlar pek yeterli değil. Düşme hattında yer alan Elche’nin sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta Alaves’e konuk olacak Celta Vigo’da Hugo Mallo’nun sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Alaves – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor. Celta Vigo’da Hugo Mallo’nun sakatlığı sürüyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Celta Vigo'nun 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Alaves, son haftalarda aldığı sonuçlar ile çıkışa geçti. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Celta Vigo karşısında maçın favorisiler. Alaves’in haftayı 3 puan ile kapatmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 3.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’ya 2-1 kaybettiler.