Valencia Rayo Vallecano İddaa Tahmini 27.11.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan Rayo Vallecano deplasmanda, Valencia’ya konuk olacak. Mücadele saat 18.15’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Valencia ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 2.07, beraberlik 3.50, Rayo Vallecano kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Valencia İç Sahada Etkili

Valencia, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da son 3 maçtan 5 puan çıkartan ve mağlubiyet yaşamayan Valencia, üst sıra takibini sürdürüyor. Bu sezon özellikle iç sahada etkili sonuçlar alan bir Valencia var. Mestalla’da oynadıkları son 2 maçta 4 puan toplayan Jose Bordalas’ı ekibi, Villarreal’i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. 2 hafta önce ise Atletico Madrid ile 3-3 berabere kaldılar. Bu hafta iç sahada Rayo Vallecano’yu konuk edecek Valencia’da Gabriel Paulista sakat.

Rayo Vallecano Dikkat Çekiyor

Rayo Vallecano, bu sezon La Liga’da aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Mallorca ile karşılaşan Rayo Vallecano, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da oynadıkları 14 karşılaşmada 7 galibiyet almayı başaran Andoni Sagarna’nın öğrencileri, 23 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Bu sezonun yeni takımlarından biri olmalarına rağmen, çok iyi ilerliyorlar ve ligin dikkat çeken takımlarından biri olduklarını belirtelim. Bu hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Valencia – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Gabriel Paulista sakat. Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı bulunuyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Diakhaby, Toni Lato, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Uros Racic, Carlos Soler,, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

Rayo Vallecano'nun 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Hem Rayo Vallecano hem Valencia, gol bulmayı başarırlar. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, Mestalla’dan puan ile dönmeyi başardı. Valencia deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.