Günün İddaa Kuponu 27.11.2021

27 Kasım Cumartesi günü Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Nice – Metz: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 27 Kasım Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 15. hafta mücadelesinde, Nice evinde Metz‘i ağırlayacak. Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Nice, Fransa Ligue 1’de ilk 14 hafta sona ererken, lider PSG’nin ardından en iyi performans grafiğine sahip. Sezona Ligue 1’in son şampiyon teknik adamı Galtier yönetiminde başlayan ev sahibi, zaman zaman düşüşe geçse de, çabuk toparlanmayı bildi. Milli ara öncesi evinde Montpellier’e 1-0 kaybeden ekip, Milli ara dönüşü Clermont deplasmanında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik galibiyeti hanesine yazdırdı. 14 hafta sonunda sadece 11 gol yiyen ve Ligue 1’in en iyi savunma performansına sahip olan Nice, liderin 11 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ev sahibinde son hafta Guiri attığı golle takımına galibiyeti getirirken, son haftalardaki etkisine tam gaz devam etti. Fransa Ligue 1’de Milli araya en alt sırada giren Metz, Milli ara dönüşü evinde Bordeaux’u konuk ederken, 3 kez geriye düştüğü mücadeleden 3-3’lük beraberlikle 1 puan çıkarmayı başarabildi. Bu sonuçla birlikte 14 hafta sonunda 1 galibiyette kalan konuk ekip, son 6 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Üst üste 3 beraberlik Metz cephesini umutlandırsa da, konuk ekip maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Haftaya Ligue 1’in en zayıf halkası olarak çıkacak olan Frederic Antonetti’nin öğrencileri, liderin en yakın takipçisi Nice ile deplasmanda karşılaşacak. Fransa Ligue 1’de zirve takibini bırakmayan Nice, bu hafta evinde en zayıf halka Nice ile karşılaşacak. Ev sahibi taraftarı önünde hata yapmayacak ve 3 puanla birlikte zirve takibini sürdürecektir.

Lille – Nantes: MS 1, 1.49 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 27 Kasım Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde, Lille evinde Nantes‘i konuk edecek. 15. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak ve beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, teselliyi bir kez daha UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu ve hafta içi G Grubu’nun 5. haftasında çıktığı Salzburg maçını David’in golüyle 1-0 kazanarak, grupta liderlik koltuğuna oturdu. Bu galibiyet için teknik adam Jocelyn Gourvennec’in rahat bir nefes almasını sağladı diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de 5 haftadır galibiyete hasret kalan, Milli ara dönüşü Monaco deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Lille, 12. sıraya kadar gerilerken, Şampiyonlar Ligi’nde son haftaya lider olarak girmenin moraliyle lige dönüyor. Devler sahnesinin iyi takımı, son şampiyonu olduğu Ligue 1’de artık kabusa son vermek istiyor. Nantes, Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’in en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalırken, lider PSG deplasmanına konuk oldu. Maçın hemen 2. dakikasında 1-0 geriye düşen konuk ekip, ikinci yarının 65. dakikasında 10 kişi kalan PSG karşısında Kolo’nun 76. dakikada attığı şık golle skoru 1-1’e getirdi. Maçın son 20 dakikalık diliminde ise konuk ekip Messi engeline takılırken, lidere deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen Nantes, Milli ara dönüşü kötü gidişatını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndan lider dönen Lille, Fransa Ligue 1’de 5 maçlık galibiyet hasretine son verecek ve haftayı taraftarı önünde 3 puanla kapatacaktır.

Empoli – Fiorentina: MS 2, 1.82 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 27 Kasım Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri Empoli ile Fiorentina‘nın 3 puan mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 14. haftasında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 17:00′de, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Empoli, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyetle 16 puan topladı ve 12. sırada kendisine yer buldu. Ev sahibi şuana kadar küme düşme potasından uzak kalma hedefine ulaştı. Ancak Empoli son haftalarda düşüşe geçti. Genoa ile iç sahada 2-2 berabere kalmasının ardından, Milli ara dönüşü Hellas Verona deplasmanına konuk olan ekip, haftayı 2-1’lik yenilgiyle noktaladı. 7 iç saha maçından 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan çıkarabilen Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, iç saha karnesiyle güven vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya 1-0’lık Juventus mağlubiyetiyle giren Fiorentina, aradan çok formda döndü ve İtalya Serie A Ligi’nin namağlup takımı Milan’ı 4-3 mağlup etti. Liderlik koltuğunu Napoli ile birlikte paylaşan Milan karşısında maça golleriyle damga vuran konuk ekipte, Dusan Vlahovic 2 golle galibiyetin mimarıydı. . Vincenzo Italiano ve öğrencileri, 3 puandan fazlasını aldı. İstikrardan uzak kalan ve son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Fiorentina, Milan karşısında alınan harika galibiyetin ardından yükselişe geçmek istiyor. Ligin 7. sırasında yer alan konuk ekip, üst sıra iddiasını bir kez daha ispatladı. İtalya Serie A Ligi’nde 14. haftaya Milan galibiyetiyle damga vuran Fiorentina, sadece aldığı 3 puanla değil, sergilediği futbolla tam not aldı. Konuk ekibin Empoli deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.57

Bets10 Bahis Oranı: 4.99