Günün İddaa Kuponu (2) 27.11.2021

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 27 Kasım Cumartesi günü 14. hafta heyecanı yaşanırken, 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Juventus – Atalanta: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 27 Kasım Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi‘nde iki ezeli rakip Juventus ile Atalanta, Allianz Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 14. hafta fikstüründe bizleri bekleyen dev maç, Türkiye saati ile 19:00′da sahne alacak ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun 5. haftasında Chelsea deplasmanına konuk olurken, grubun namağlup lideri olarak Chelsea karşısına çıkan ekip, ağır bir hezimet yaşadı ve 4-0’lık mağlubiyetle evine dönerken, liderliği rakibine kaptırdı. İtalya Serie A Ligi’nde 8. sıraya kadar gerileyen ve Şampiyonlar Ligi başarısıyla teselli bulan ev sahibi, Massimiliano Allegri yönetiminde zor gümler geçirmeye başladı. Ligde son 2 haftayı Fiorentina ve Lazio galibiyetleriyle kapatan Juventus, 4. sıradaki Atalanta karşısında kazanmak istiyor. Ev sahibinin taraftarı önünde 3 puana ihtiyacı var. Atalanta, Şampiyonlar Ligi sahnesinden 3-3’lük beraberlikle dönüyor. F Grubu’nda Young Boys deplasmanına konuk olan Atalanta, 2 kez öne geçtiği mücadelede, önemli savunma zafiyetleri yaşarken, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. 3-3’lük beraberliğin ardından 7 puana ulaşan ekip, gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. İtalya Serie A Ligi sahnesinde ise Gian Piero Gasperini ve öğrencilerini son 6 haftada mağlup edebilen çıkmadı. Son olarak evinde Spezia’yı 5-2 mağlup eden Atalanta, ligde iyi performanslar sergiliyor. 4. sırada yer alan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi dönüşü üst sıralardaki yerini korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçse de, Şampiyonlar Ligi’nden puan kayıplarıyla dönen Juventus ve Atalanta, ligde iyi performans grafiğini korumak istiyor. İki ezeli rakibin bu hafta galibiyet adına gol bulacağını düşünüyorum.

Sampdoria – Hellas Verona: MS 2, 2.12 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 27 Kasım Cumartesi günü 14. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 17:00‘de, Sampdoria ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta geride kalırken, ev sahibi Sampdoria, 3 galibiyet, 3 beraberlikle topladığı 12 puanın ardından, 16. sırada yer aldı. Milli ara dönüşü deplasmanda Salernitana’yı 2-0 mağlup etmeyi başaran Sampdoria, bu galibiyetle birlikte düşme potasının 3 puan üzerine yükseldi. Milli araya üst üste 3 mağlubiyetle giren ve savunma zafiyetleriyle zor günler geçiren ekip, Milli ara dönüşü kalesini gole kapatarak kazandı. Ligin en zayıf halkası karşısında 3 puan hedefine ulaşan Sampdoria, bu hafta ise ligin formda takımlarından Hellas Verona karşısına çıkacak. Hellas Verona cephesinde Igor Tudor etkisi devam ediyor. Konuk ekip bildiğimiz gibi İtalya Serie A Ligi’nde en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atmış ve ilk 3 haftanın tamamı mağlubiyetle sona ererken, Hellas Verona erken bir teknik adam değişikliğine gitmiş ve göreve Tudor’u getirmişti. Yeni hocasıyla 10 haftada tek mağlubiyet alan konuk ekip, bu mağlubiyeti ise zirvenin ortağı Milan karşısında aldı. Tam 5 haftadır maç kaybetmeyen, geçtiğimiz hafta ise evinde Empoli’yi 2-1 mağlup etmeyi başaran Hellas Verona, 19 puanla 9. sıraya yükseldi ve üst sıra yürüyüşüne tam gaz devam etti. Son 10 haftanın en iyi performans grafiklerinden birine sahip olan Hellas Verona, geçtiğimiz hafta lige galibiyetle dönerken, güven vermeye devam etti. Hellas Verona deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Venezia – İnter: MS 2, 1.28 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nin 14. haftasında, 14. sıradaki Venezia ile 3. sırada yer alan İnter karşı karşıya gelecek. 27 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak maçı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Venezia, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Ligin yeni temsilcisi küme düşme potasına yaklaşmasıyla birlikte, tehlikenin farkına vardı ve önce Roma’yı 3-2, ardından Bologna’yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Son 2 haftada 2 gol atmayı başaran Okereke yükselişte önemli pay sahibi oldu. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya yükselten Paolo Zanetti’nin öğrencileri bu hafta evinde ligin formda takımlarından İnter’i konuk edecek. Ev sahibi Serie A Ligi sahnesinde sürprizlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, iki kulvarda birden vites yükseltti. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve geçtiğimiz hafta namağlup lider Napoli’yi iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başaran ekip, zirve ile puan farkını 4’e indirirken, şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi serüvenine ise kötü bir başlangıç yaparken, son 3 haftadan aldığı 3 galibiyetle 2. sıra garantiledi ve lider Real Madrid ile puan farkını 2’ye indirirken, gruptan lider çıkma şansını son hafta Real Madrid deplasmanına taşıdı. Hakan Çalhanoğlu ve Edin Dzeko son haftalardaki iyi gol istatistikleriyle konuk ekipte dikkat çekiyor. Son haftaların en formda takımlarından İnter, Napoli galibiyetiyle birlikte, lider ile puan farkını 4’e indirdi. İnter kritik galibiyetin ardından Venezia deplasmanında hata yapmayacak ve kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.88

Bets10 Bahis Oranı: 5.72