Günün İddaa Kuponu (3) 27.11.2021

27 Kasım Cumartesi günü için 3 Almanya Bundesliga mücadelesini kupon olarak derledim. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Fürth – Hoffenheim: MS 2, 1.47 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 27 Kasım Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde 13. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 17:30′da, Greuther Fürth sahasında Hoffenheim‘ı ağırlayacak. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Greuther Fürth, Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligin yeni temsilcisi henüz 12. hafta geride kalırken, kadro potansiyelinin bu seviye için yeterli olmadığını bizlere gösterdi. 12 haftadan 11 mağlubiyet alan Fürth, yoluna 1 puanla devam ederken, tek puanını 10 hafta önce aldığı ve evinde ağırladığı Arminia Bielefeld’in 10 kişi kaldığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ligin en kötü gol istatistiklerine de sahip olan ev sahibi, Stefan Leitl yönetiminde yoluna devam ederken, averaj takımı haline geldi. Konuk ekip Hoffenheim ise rakibinin aksine Milli aradan Almanya Bundesliga’ya harika bir galibiyetle döndü. Evinde son 8 haftanın namağlup takımı Leipzig’i konuk eden Sebastian Hoeness’in öğrencileri, Samassekou ve Dabbur’un golleriyle 2-0 kazanırken, rakibine 90 dakika sonunda isabetli şut şansı dahi tanımadı. 17 puanla 10. sırada yer alan Hoffenheim, son haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Son 7 haftadan bir hafta mağlup olup, diğer hafta kazanan ekip, Milli ara dönüşü yükselişini sürdürerek, Fürth karşısında üst üste 2. galibiyetini alacaktır. Hoffenheim, Leipzig karşısında sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle güven verdi. Konuk ekibin en alt sıradaki Fürth karşısında galibiyet hedefine ulaşacağı düşüncesindeyim.

Bayern Münih – Arminia Bielefeld: MS 1 (-2), 1.47 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Bayern Münih evinde Arminia Bielefeld‘i konuk edecek. beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 27 Kasım Cumartesi akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesi, Türkiye saati ile 20:30‘da start alacak. Bayern Münih, Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga sahnesinde kritik bir hataya imza atsa da, Şampiyonlar Ligi sahnesine damga vurmaya devam etti. Augsburg deplasmanından aldığı 2-1’lik mağlubiyetle birlikte ev sahibinin 4 maçlık galibiyet serisi sona ererken, en yakın rakip Dortmund ile puan farkı 1’e indi. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise Dynamo Kiev deplasmanına konuk olan Bayern Münih, 2-1’lik galibiyetle evine dönerken, devler sahnesinde 5’te 5 yaptı. Liderliği garantilese de, kazanmaya devam eden Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, Milli ara dönüşünde kısa süreliğine bir düşüş yaşasa da, devler sahnesinde tekrar eski günlerine geri döndü. Almanya Bundesliga sahnesinde ilk galibiyetini Milli ara öncesi Stuttgart deplasmanında alan Arminia Bielefeld, tam 10 maç sonra Okugawa’nın golüyle kazanmıştı. Milli ara dönüşünde ise hoca değişikliğinin ardından tüm maçlarını kazanan Wolfsburg ile karşılaşan Frank Kramer’in öğrencileri, maça çok etkili başlarken, Okugawa ve Klos’un golleriyle 2-0 öne geçmeyi başardı. 1 dakika içinde yediği 2 golün ardından beraberliğe razı gelen Arminia Bielefeld, galibiyete çok yakınlaşsa da, 1 puana razı geldi. Konuk ekip son 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, ilk 10 haftanın aksine çok daha iyi performanslar sergiliyor. Bayern Münih geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetle birlikte liderlik koltuğunu tehlikeye soktu. Sezona damga vuran ev sahibi, kötü bir hafta geçirişe de, çabuk toparlanacak ve Arminia Bielefeld karşısında alacağı farklı galibiyetle birlikte, Bundesliga liderliğini sürdürecektir.

Freiburg – Bochum: MS 2, 1.95 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Freiburg, 27 Kasım Cumartesi akşamı Bochum deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga‘da 13. hafa mücadelesi, Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Bochum, 90 dakika boyunca etkisiz kalırken, henüz 3. dakikada yenilen gol ev sahibini mağlubiyete sürükledi. Yenilen golde kaleci Riemann’ın büyük hatası vardı. Maç boyunca sadece uzaktan şutlarla gol girişiminde bulunan Bochum, Milli aradan kötü bir geri dönüş yaptı. Milli ara öncesi Hoffenheim’ı 2-0 mağlup ederek düşme potasından uzaklaşan ev sahibi, son hafta aldığı mağlubiyetle tekrar küme düşme potasına yakınlaştı. 13 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen Bochum, yeni yükseldiği Bundesliga’da galibiyet adına zorlanıyor. Almanya Bundesliga’da 10 maçlık yenilmezlik serisini lider Bayern Münih deplasmanında kaybeden Freiburg, mağlubiyetlerine geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında devam etti ve ezeli rakibine taraftarı önünde 2-0’lık skorla teslim oldu. Bildiğimiz gibi Bundesliga’da ilk 10 haftada mağlup olmayan tek takım konuk ekip Freiburg olmuştu. Christian Streich’in öğrencileri, Milli ara öncesi düşüşe geçerken, Milli ara dönüşü düşüşünü sürdürdü. 12 hafta sonunda kalesinde 11 gole engel olamayan Freiburg, 2 haftadır mağlup olsa da, ligin en iyi savunma performansını koruyor. Zirve yarışının iddialı takımları arasında yer alan ve lider ile arasında 6 puan fark bulunan Freiburg, puan farkının açılmasını engellemek ve alacağı deplasman galibiyetiyle 3. sıradaki yerini korumak istiyor. Freiburg son 2 haftadan mağlup ayrılsa da, ilk 10 haftadaki performans grafiği ve savunma hattındaki başarısıyla güven veriyor. Konuk ekip deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 4.21

Bets10 Bahis Oranı: 6.53