Günün İddaa Kuponu (4) 27.11.2021

27 Kasım Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan 3 Almanya Bundesliga mücadelesini kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Hertha Berlin – Augsburg: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; 27 Kasım Cumartesi günü Almanya Bundesliga fikstüründe 13. hafta mücadeleleri bizleri beklerken, Türkiye saati ile 17:30‘da, Hertha Berlin ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Geçtiğimiz hafta Milli ara dönüşünde Union Berlin deplasmanına konuk olan Hertha Berlin cephesinde mücadeleye savunmadaki bireysel hatalar damga vurdu. Maçın hemen başında Marton Dardai’nin büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen ev sahibi, geri kalan dakikalarda da hatalarına devam ederken, mücadele 2-0’lık mağlubiyetle sonuçlandı. Hertha Berlin çok daha ağır bir mağlubiyet alabilecek hatalara imza attı. Son 3 haftadan1 puan çıkarabilen ev sahibi, 3 haftalık periyotta tam 5 gol yedi. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Pal Dardai’nin öğrencileri, yoluna düşme potasından 3 puan uzaklıkta devam ederken, savunma zafiyetleri ev sahibinde güven vermiyor. Augsburg, Almanya Bundesliga sahnesine Milli aradan en iyi geri dönüşlerden birine imza attı. Lider Bayern Münih’i evinde konuk eden Markus Weinzierl’in öğrencileri, düşme potasının içerisinde haftaya çıkarken, ligin en formda takımı karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle birlikte haftaya damgasını vurdu. Pedersen ve Hahn’ın golleriyle kazanan Augsburg, Lewandowski’ye ise sadece 1 gol şansı verirken, savunma hattında da büyük bir başarı gösterdi. Düşme potasından kurtulan konuk ekip, harika galibiyetin ardından yükselişini sürdürmek istiyor. 12 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlikle 12 puan toplayan Augsburg, kendisinin 1 puan üzerinde yer alan Herhta Berlin ile karşılaşacak. Almanya Bundesliga’da ilk 12 hafta sona ererken, zayıf halkalar arasında yer alan Hertha Berlin ile Augsburg, kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Savunmada etkisiz kalan iki takımında birbirlerine gol atacağını düşünüyorum.

Wolfsburg – Dortmund: MS 2, 2.05 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 27 Kasım Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde iki ezeli rakip, Wolfsburg ile Dortmund kozlarını paylaşacak. Haftanın öne çıkan mücadelesi Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Wolfsburg, Milli ara dönüşü üst üste puan kayıpları yaşadı. Teknik adam değişikliğinin ardından Florian Kohfeldt yönetiminde Bundesliga’da üst üste 2 galibiyet alan, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise lider Salzburg’u mağlup etmeyi başaran Wolfsburg, Milli araya harika bir seriyle girerken, Milli ara dönüşü önce Almanya Bundesliga’da Arminia Bielefeld ile 2-2 berabere kaldı, ardından Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Sevilla’ya deplasmanda 2-0 kaybetti. 2 maçtır savunmada önemli hatalara imza atan Wolfsburg, zirvenin 8 puan gerisinde lig serüvenine devam ederken, bu hafta en yakın rakiplerinden Dortmund ile karşılaşacak. Dortmund, Norveçli yıldız Haaland’ın yokluğunda Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. İlk 2 hafta aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan Dortmund, Haaland’ın sakatlık geçirmesiyle birlikte grupta üst üste 3 mağlubiyet aldı. Milli ara dönüşü Bundesliga’da Stuttgart’ı 2-1 mağlup ederek, liderin puan kaybettiği haftada altın değerinde 3 puana ulaşan ve zirve ile puan farkını 1’e indiren Dortmund, hafta içi devler sahnesinde ise Sporting’e deplasmanda 3-1 kaybetti ve gruptan çıkma umutlarını tamamen kaybetti. UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak olan konuk ekip, kötü Şampiyonlar Ligi performansını, Almanya Bundesliga’da telafi etmek isteyecek Marco Rose ve öğrencileri zor günler geçiriyor. İki takımda Şampiyonlar Ligi’nden mağlup dönüyor. Ligde rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve liderin 1 puan gerisinde yer alan Dortmund, Bundesliga sahnesinde kazanarak zirve yarışını bırakamayacaktır.

Köln – Mönchengladbach: MS 2, 2.02 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘nın 12. sırasında yer alan Köln, 27 Kasım Perşembe akşamı evinde 9. sırada yer alan Mönchnegladbach‘ı konuk edecek. Karşılaşma Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Köln, Almanya Bundesliga sahnesinde son 5 haftayı puan kayıpları içerisinde geçirdi. Steffen Baumgart’ın öğrencileri ilk 12 haftada sadece 3 mağlubiyet alsa da, 6 beraberlik ev sahibinin üst sıralardan uzaklaşmasına neden oldu. Son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Köln, son olarak geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mainz deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Toplamda 3 galibiyeti bulunan Köln, galibiyetlerin tamamını taraftarı önünde aldı. İç sahada Hertha Berlin, Bochum ve Fürth’ü mağlup etmeyi başarabilen ev sahibi, bu hafta Mönchengladbach karşısında bir iç saha galibiyetine daha imza atmak istiyor. Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Greuther Fürth’ü 4-0 mağlup etmeyi başardı ve Milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan konuk ekip, hücum hattında oldukça iyi bir sınav verirken, savunma hattında da hatasız bir maç çıkarttı. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Mönchengladbach, teknik adam değişikliğiyle başladığı sezonda üst üste puan kayıpları yaşasa da, Adi Hütter etkisini son haftalarda göstermeye başladı. 9. sırada yer alan konuk ekip, henüz ilk 5 hedefine ulaşabilmiş değil. Yükselişini sürdürmek isteyen Gladbach, Köln deplasmanına formda ve moralli çıkacak. Rakibinden çok daha formda olan Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da iyi bir seri yakalarken, bu seriyi kaybetmeyecek ve Köln deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.08

Bets10 Bahis Oranı: 10.56