Cadiz Atletico Madrid İddaa Tahmini 28.11.2021

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Cadiz evinde, Atletico Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Cadiz Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Cadiz kazanır 8.55, beraberlik 3.75, Atletico Madrid kazanır ise 1.54 olarak açıklanmış.

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Alvaro Cervera’nın ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta is San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ederek sürpriz yapmışlardı. Athletic Bilbao galibiyeti ile La Liga’da tam 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar. La Liga’da 14 hafta geride kaldı ve Cadiz’in sadece 2 galibiyet alabildiğini belirtelim. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta Cadiz’de Joe Ander Garrido, Jose Mari, Martin Calderon ve Tomas Alarcon’un sakatlıkları var.

Atletico Madrid Favori Taraf

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta zor bir galibiyet aldı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Osasuna’yı tek golle 1-0 mağlup ettiler. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren gol, 87. Dakikada Felipe’den geldi. La Liga’da bu sezon istediği sonuçları alamayan bir Atletico Madrid var. Oynadıkları 13 karşılaşmanın 6’sında puan kaybı yaşadılar. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı konuk eden Diego Simeone’nin öğrencileri, rakibine 1-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını zorlaştırdı. Bu hafta La Liga’da Cadiz’e konuk olacak Atletico Madrid, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Kieran Trippier ve Joao Felix’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Cadiz – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Joe Ander Garrido, Jose Mari, Martin Calderon ve Tomas Alarcon’un sakatlıkları var. Atletico Madrid’de Kieran Trippier ve Joao Felix’in sakatlıkları bulunuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Hector Herrera, Angel Correa, Marcos Llorente, Griezmann, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid’in kazanması gereken bir maç. Cadiz, La Liga’nın vasat takımlarından biri. Kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Atletico Madrid, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.54

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, haftayı 3 puan ile kapattı. Cadiz deplasmanından 4-1’lik galibiyet ile döndüler.