Real Madrid Sevilla İddaa Tahmini 28.11.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Lider Real Madrid evinde, Sevilla ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 23.00’te start alacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Real Madrid ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.68, beraberlik 4.20, Sevilla kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Real Madrid’de İşler Yolunda

Real Madrid’de işler yolunda gidiyor. Geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde FC Sheriff’e konuk olan Real Madrid, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 12’ye yükselten Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi. İspanya La Liga’da ise geçen hafta Granada engelini zorlanmadan geçtiler. Rakibini deplsamanda 4-1 mağlup etmeyi başaran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçti ve La Liga’nın yeni lideri oldu. Bu hafta Sevilla’yı konuk edecek Real Madrid’de Gareth Bale ve Eden Hazard’ın sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla’da 4 Eksik

Sevilla, geçtiğimiz hafta Alaves karşısında 2 puan bıraktı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Alaves ile 2-2 berabere kaldılar. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Sevilla, La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Lider Real Madrid’in 2, 2. Sıradaki Real Sociedad’ın ise 1 puan gerisindeler. Bu sezon La Liga’da sadece Granada’ya kaybettiler. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Wolfsburg’u 2-0 ile geçen Julen Lopetegui’nin öğrencileri, puanını 6’ya yükseltti ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Bu hafta Real Madrid ile karşılaşcak Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas, Suso ve Erik Lamela sakat olan isimler.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Gareth Bale ve Eden Hazard’ın sakatlıkları bulunuyor. Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas, Suso ve Erik Lamela sakat olan isimler.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Sevilla'nın Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Gonzalo Montiel, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Real Madrid’den galibiyet beklentim var. Eksik Sevilla karşısında kazanırlar ve La Liga’da liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, La Liga’da liderliğini sürdürüyor. Real Sociedad’ın mağlup olduğu haftayı 3 puan ile kapattılar ve en yakın takipçisinin 4 puan önüne geçtiler.