Atalanta – Venezia İddaa Tahmini 30.11.2021

S Sport 2 ekranlarından 30 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 15. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Venezia karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.50, Venezia galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Atalanta Çok Formda

Allianz deplasmanında Duvan Zapata attı, Atalanta’ya zorlu Juventus deplasmanında 3 puanı getirdi. Milli aradan İtalya Serie A Ligi’ne 5-2’lik Spezia galibiyetiyle dönen ev sahibi, son 2 haftadan 2 galibiyetle çıkmayı başarırken, son 7 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Zirve ile puan farkını 7’ye indiren ve 4. sıraya kadar yükselen Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Venezia maçı öncesi çok formda. Atalanta bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda mücadele ediyor. 5 maçtan 6 puan çıkaran ev sahibi, liderlik şansını son haftaya girilirken kaybetti. 2. sıra şansı ise son hafta Villarreal maçına kaldı. Atalanta kazanması halinde grubu 2. sırada tamamlayacak. Milli ara dönüşü iki kulvarda birden 3 maçtan namağlup çıkmayı başaran Atalanta özellikle taraftarı önünde güven veriyor.

Venezia Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 14. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Venezia, 4 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başarırken, alt sıralardan kurtulamadı. Düşme potasından sadece 5 puan uzaklıkta yer alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son olarak evinde İnter’e 2-0 kaybetti. İnter karşısında pozisyon dahi üretmekte zorlanan Venezia, Roma ve Bologna galibiyetlerinin ardından tekrar düşüşe geçti. 14 haftada sadece 12 gol atmayı başarabilen Venezia, ligin en az gol atan 2. takımı olarak yoluna devam ediyor. Skor üretmekte zorlanan konuk ekip, Atalanta deplasmanında güven vermekten çok uzakta.

Maç Bilgileri

Atalanta – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Lovato sakat. Venezia cephesinde ise Ebuehi ve Fiordilino’nun sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Zappacosta, Luis Palomino, Maehle, Merih Demiral, Malinovskyi, Freuler, Roon, Pasalic, Koopmeiners, Zapata.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Molinaro, Ceccaroni, Heymans, Antonio Domen Crnigoj, Peretz, Di Mariano, Mazzocchi, Forte.

Son haftalarda İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Atalanta, Venezia karşısına 7 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkarken, taraftarı önünde rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Best10 Oranı: H1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta, Milli ara dönüşünde harika performansına tam gaz devam etti. Venezia ağlarına tam 4 gol göndermeyi başaran ev sahibi, kalesinde gole izin vermedi. Kazananları tebrik ederiz.