Sassuolo – Napoli İddaa Tahmini 01.12.2021

1 Aralık Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri Sassuolo ile Napoli‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmanın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sassuolo galibiyetine 4.00, beraberliğe 4.00, Napoli galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.35, beraberliğe 3.45, konuk ekibe ise 1.62 olarak veriyor.

Sassuolo Milan’ı Devirdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde yaşadığı 3 haftalık galibiyet hasretine, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Milan deplasmanında son verdi. İlk yarıda 1-0 geriye düşerek zor anlar yaşamaya Milan maçında da devam eden ev sahibi, ilk yarıyı 2-1, ikinci  yarıyı ise 3-1’lik üstünlükle noktaladı. Ev sahibi haftaya Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Milan karşısında kritik bir galibiyet aldı. 14 hafta sonunda 18 puanla 12. sırada yer alan Sassuolo, henüz ilk 7 hedefine ulaşamadı. Üst sıralardan uzak kalan Sassuolo, harika bir geri dönüşe Milan karşısında imza atarken, bu hafta ligin lideri Napoli karşısına çıkacak. Son 2 haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Sassuolo, ilk sınavından tam not alırken, Napoli karşısında da aynı başarıyı göstermek istiyor.

Napoli Tek Başına Lider

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, Milli ara dönüşü bu sezon ligde ilk mağlubiyetini alırken, son şampiyon İnter deplasmanında 3-2’lik skorla gelen yenilginin ardından, Luciano Spalletti’nin öğrencileri liderlik koltuğunu kolay kolay bırakmayacağını ispatladı ve evinde ağırladığı ezeli rakibi Lazio’yu 4-0’lık harika bir galibiyetle mağlup etti. Milan’ın puan kaybetmesiyle birlikte Napoli en yakın rakibi ile puan farkını 3’e yükseltti. 14 hafta sonunda 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 35 puan toplayan Napoli, kalesinde ise sadece 7 gole izin verirken, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını ortaya koydu. Güven tazeleyen Napoli, Sassuolo deplasmanında galibiyetlerine devam ederek, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Maç Bilgileri

Sassuolo – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Boga ve Djuricic sakat. Napoli cephesinde ise Politano Covid19 sebebiyle karantinada, Anguissa, Osimhen, Ounas ve Zanoli’nin sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Domenico Berardi, Junior Traore, Maxime Lopez, Scamacca, Caputo, Raspadori.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Dries Mertens, Andrea Petagna.

İtalya Serie A Ligi’ni ilk 14 haftada domine etmeyi başaran Napoli, tek başına lider olarak çıkacağı Sassuolo deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, haftaya lider giren Napoli, 10 kişi kaldığı Sassuolo deplasmanında 2 gol atmayı başarsa da, 90 dakika sonunda 1 puana razı geldi.