Real Madrid Athletic Bilbao İddaa Tahmini 01.12.2021

İspanya La Liga’da erteleme maçında, Real Madrid ile Athletic Bilbao karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşmayı Smart Spor kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Real Madrid ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın İddaa oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.31, beraberlik 3.85, Athletic Bilbao kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Real Madrid Liderliğini Sürdürdü

Real Madrid, geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyet elde etti. İç sahada konuk ettikleri Sevilla’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Rafa Mir’in golüyle geriye düşen Real Madrid, Karim Benzema ve Vinicius Junior’un golleriyle 3 puanı aldı ve liderliğini sürdürdü. Kaleci Coutouis’inde müthiş bir maç çıkarttığını ve Real Madrid’in galibiyetinde önemli rol oynayan isimlerden biri olduğunu belirtelim. En yakın takipçisi Real Sociedad’ın 4 puan önüne geçen Real Madrid, şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Real Madrid’de Gareth Bale’ın sakatlığı sürüyor.

Athletic Bilbao 5 Maçtır Kazanamıyor 

Athletic Bilbao’nun geçtiğimiz hafta kazanması bekleniyordu ama olmadı. San Mames Barria’da konuk ettikleri Granada ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Bask ekibi, üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyor. La Liga’da en son galibiyetini Villarreal karşısında alabilen Marcelino’nun öğrencileri, 20 puan ile 8 sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları lider Real Madrid’in 13 puan gerisindeler. Bu sezon deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmadan da mağlubiyet almadan ayrılan Bask ekibi, Real Madrid karşısında da puan almak ve deplasmandaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Dani Vivian ve Yuri Berchiche sakat. Inigo Martinez ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Gareth Bale’ın sakatlığı sürüyor. Athletic Bilbao’da Dani Vivian ve Yuri Berchiche sakat. Inigo Martinez ise kart cezalısı.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Athletic Bilbao'nun Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Madrid’den galibiyet bekliyorum. Athletic Bilbao, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Son haftalarda puan kayıpları yaşıyorlar. Real Madrid, haftayı 3 puan ile kapatır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, liderliğini sürdürdü. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar.