Southampton Leicester City Bahis Tahmini 01.12.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Alt sıralara doğru gerilemeye başlayan Southampton iç sahada, Leicester City’i konuk edecek. Mücadele saat 22.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Southampton ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 2.50, beraberlik 3.55, Leicester City kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Southampton Galibiyet Peşinde

Southampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olan Southampton, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 2 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, bir önceki hafta ise Norwich City deplasmanında 2-1 kaybetmişti. Premier Lig’de 13 hafta geride kaldı ve Southampton’ın sadece 3 galibiyeti var. Düşme hattının 3 basamak üzerinde bulunan Southampton, bu hafta Leicester City arşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Southampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Leicester City 3 Maç Sonra Kazandı

Leicester City, Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da konuk ettikleri Watford’u 4-2 ile geçmeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Warszawa’yı konuk eden Leicester City, rakibini 3-1 ile geçti ve grupta liderliğe yükseldi. Premier Lig’de bu sezon 5 galibiyet alan Brendan Rodgers’ın ekibi, topladığı 18 puan ile 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta Southampton deplasmanına konuk olacak Leicester City’de hedef yine galibiyet. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın forma giymeleri beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Southampton – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın forma giymeleri beklenmiyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Oriol Romeu, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Che Adams

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Southampton hem Leicester City, skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan ile ayrıldı. Southampton deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.