Watford Chelsea İddaa Tahmini 01.12.2021

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma savaşı veren Watford bu hafta evinde, Chelsea ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Watford ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Watford kazanır 9.70, beraberlik 5.05, Chelsea kazanır ise 1.37 olarak açıklanmış.

Watford Sürpriz Peşinde

Watford, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da Leicester City’e konuk olan Watford, sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Claudio Ranieri yönetimindeki Watford, bu sezon 13 haftada 13 puan toplayabildi. 2 hafta önce Vicarage Road’da Manchester United’ı konuk eden Watford, rakibini 4-1 mağlup etmişti. Bu hafta ise Premier Lig lideri Chelsea’yi konuk edecekler. İç sahada sadece Aston Villa ve Manchester United karşısında kazanabilen Watford, bu hafta Chelsea karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Watford’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Chelsea Favori Taraf

Chelsea, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de Manchester United’ı konuk eden Maviler, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Rahat bir galibiyet alması beklenen maçta 2 puan kaybeden Thomas Tuchel’in öğrencileri, 30 puan ile Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Manchester City ile aralarında 1 puanlık fark var. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’u 4-0 ile geçmeyi başaran Chelsea, gruptan çıkmayı başardı. Bu hafta içi Premier Lig’de Watford’a konuk olacak Chelsea, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Chelsea’de Ben Chillwell’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Watford – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Ben Chillwell’ın sakatlığı devam ediyor.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Ozan Tufan, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi, Timo Werner

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın net favorisi. Watford karşısında kazanırlar ve Premier Lig’de liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.37

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, 3 puanı 2-1’lik skor ile aldı. Mount ve Ziyech’in golleriyle 2-1 kazanan Tuchel’in ekibi, Premier Lig’de liderliğini devam ettirdi.