Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa – Sampdoria İddaa Tahmini 10.12.2021

Genoa evinde Sampdoria‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 17. haftanın açılış mücadelesi, 10 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Genoa galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.25, Sampdoria galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Genoa’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Genoa, kalesinde gördüğü 27 isabetli şuta karşılık dahi veremezken, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle noktaladı ve kötü gidişatına tam gaz devam etti. Son 13 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, 16 haftalık fikstürden ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Düşme potasına dahil olmasının ardından kötü gidişata çare olarak göreve Andriy Shevchenko’yu getiren Genoa, yeni hocasıyla 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Sadece Udinese deplasmanından golsüz beraberlikle dönebilen ev sahibi, kalesinde gördüğü 31 golle, Serie A Ligi’nin en kötü 2. savunma performansını ortaya koydu.

Sampdoria Savunması Etkisiz Kaldı

İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden bir diğer takım ise Sampdoria oldu. 16 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle 15 puan toplayan konuk ekip, düşme potasının 5 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son 2 hafta Fiorentina ve Lazio karşısında 3-1’lik mağlubiyetlere razı gelen Sampdoria, 2 haftadır savunmada kötü performanslar sergiliyor. Maçlara iyi başlamakta zorlanan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, iki haftadır çıktığı maçların ilk yarısında 3’er gol yedi. Kötü gidişata son vermek isteyen konuk ekip, bu hafta düşme hattındaki Genoa karşısına çıkacak.

Maç Bilgileri

Genoa – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa cephesinde Criscito, Destro, Fares ve Rovella’nın sakatlığı bulunuyor. Sampdoria takımında Damsgaard ve Vieira sakat. 

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Sabelli, Ghiglione, Abdoulaye Toure, Melegoni, Cambiaso, Badelj, Sturaro, Kallon, Pandev.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Tommaso Augello, Yoshida, Mehdi Leris, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

Kalesini gole kapatmakta zorlanan ve sergilediği kötü savunma performanslarıyla alt sıralardan kurtulmayı başaramayan iki takımın, bu haftada kalesinde gol göreceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sampdoria 3 golle 3 puana uzanırken, Genoa ise aldığı mağlubiyete rağmen verdiği skor katkısıyla bizleri yanıltmadı.