TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Kayserispor İddaa Tahmini 12.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş evinde, Kayserispor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Beşiktaş bugün Kayserispor karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Beşiktaş galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 4.60, Kayserispor galibiyetine 6.10 oran veriyor. 

Beşiktaş 5 Maçtır Kazanamıyor

Beşiktaş adına işler yolunda gitmiyor. Üst üste yaşanan kötü sonuçlarından ardından, teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadığı 6 karşılaşmada da puan alamayan Siyah Beyazlılar, bu sezon Avrupa’da büyük hayal kırıklığı yarattı. Grubun son maçında Borussia Dortmund’a 5-0 kaybettiler. Süper Lig’de ise haftalardır galibiyet alamayan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Beşiktaş, bu hafta Vodafone Park’ta Kayserispor’u konuk edecek. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Necip Uysal, Welliton Silva ve Josef De Souza kart cezalısı. Gökhan Töre, Alex Teixeira ve Nkoudou’nun ise sakatlıkları bulunuyor.

Kayserispor Evinde Kazandı

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardılar. 9 kişi kaldıkları maçta, savunma anlamında da iyi işler çıkartan Kayserispor, 3 puanı almasını bildi. Özellikle kaleci Lung’un gösterdiği performans ile galibiyetin öncülerinden biri olduğunu belirtelim. Mame Thiam’ın attığı 2 golle 3 puanı alan Hikmet Karaman’ın ekibi, bu sezon Süper Lig’de 5. Galibiyetini aldı. Bu hafta Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah kart cezalısı. Gavranovic ve Kolovetsios ise kart cezası sebebiyle kadroda yoklar.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Necip Uysal, Welliton Silva ve Josef De Souza kart cezalısı. Gökhan Töre, Alex Teixeira ve Nkoudou’nun ise sakatlıkları bulunuyor. Kayserispor’da Bernard Mensah kart cezalısı. Gavranovic ve Kolovetsios ise kart cezası sebebiyle kadroda yoklar.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Umut Meraş, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Kenan Karaman

Kayserispor'un İlk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Kvrzic, Majid Hosseini, Uğur Demirok, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Emrah Başsan , Mame Thiam, Mustafa Pektemek

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ın artık kazanması gerekiyor. Son haftalarda üst üste puan kaybettiler ama bu hafta Kayserispor’u mağlup ederler ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Kayserispor’u Vodafone Park’ta 4-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.