TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Alanyaspor İddaa Tahmini 12.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır mağlubiyet yaşayan Alanyaspor bu hafta deplasmanda, Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Zorlu mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Yeni Malatyaspor kazanır 3.05, beraberlik 3.65, Alanyaspor kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor Düşme Hattında

Yeni Malataspor’da galibiyet alamama serisi devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kalan Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta ise Konyaspor karşısında da golsüz beraberlik yaşadı. Son 2 maçta gol atamayan Marius Sumudica’nın ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmadan ise galibiyet çıkartamadı. Son haftaların formsuz takımlarından biri olan Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon sadece 4 galibiyet alabilen Yeni Malatyaspor, küme düşme adaylarından biri olarak gösteriliyor. Bu hafta iç sahada Alanyaspor’u konuk edecek Yeni Malatyaspor’da Mustafa Eskihellaç’ın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor Düşüşte

Alanyaspor, bu sezon Süper Lig’de üst üste 2. Yenilgisini yaşadı. 2 hafta önce Antalyaspor deplasmanında 3-0 kaybeden Akdeniz ekibi, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyeti bulunan Bülent Korkmaz’ın ekibi, düşüşe geçmeye başladı. Son 2 haftada puan alamayan Alanyaspor, lider Trabzonspor’un 15 puan gerisine düşmüş durumda. Bu hafta Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olacak Alanyaspor, maçın favorisi olarak gösteriliyor ama son haftalarda gösterdikleri performans ile hiç güven vermiyorlar. Maç öncesinde Alanyaspor’da Awaziem kart cezalısı. Cristian Borja’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Mustafa Eskihellaç’ın sakatlığı devam ediyor. Alanyaspor’da Awaziem kart cezalısı. Cristian Borja’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Oussama Haddai, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Kubilay Kanatsızkuş, Adem Büyük

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Alanyaspor’da savunmada hiç güven vermiyor. Son 2 maçtan puan alamadan ayrıldılar. Yeni Malatyaspor’un reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Malatya’da iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor’da puan kayıpları devam etti. Alanyaspor’a 6-2 kaybettilre ve ağır bir mağlubiyet yaşadılar. Marius Sumudica ile de yolların ayrıldığını belirtelim.