İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.12.2021

16 Aralık Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Leicester City – Tottenham: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Leicester Ciy, geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. King Power’da konuk ettikleri Newcastle United’ı 4-0 ile geçmeyi başardılar. Premier Lig’de 2 maçlık kötü gidişatın ardından kazanmayı başaran Leicester City, bu sezon 6. galibiyetini elde etti. Newcastle United karşısında Youri Tielemans (2), Patson Daka ve James Maddison’un golleriyle 3 puana uzanan Leicester City, bu hafta Tottenham ile karşı karşıya gelecek. King Power’da oynadığı son 2 karşılaşmadan da 4’er gollü galibiyetler ile ayrılan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta Tottenham karşısında da kazanmak istiyor. Maç öncesinde Leicester City’de Wesley Fofana, Ricardo Pereira ve Jonny Evans’ın sakatlıkları bulunuyor. Tottenham’da bildiğimi gibi covid sorunu baş gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi’nde Vitesse, Premier Lig’de ise Brighton ile oynayacakları karşılaşmalar ertelenmişti. Antonio Conte’nin göreve gelmesinin ardından Premier Lig’de iyi sonuçlar alan Tottenham, son 4 maçta 10 puan topladı ve moral buldu. Premier Lig’de Conte’nin gelişiyle henüz mağlubiyet yaşamayan Londra ekibi, bu hafta King Power’da Leicester City karşısında da galibiyet arayacak. Tottenham’ın ilk 5 için avantajı olduğunu söyleyebiliriz. Diğer rakiplerine nazaran 2 maçları eksik ve kazanmaları halinde 4. sıraya yükselebilirler. Bu hafta Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları devam ediyor. King Power’da gollü bir maç bekliyorum. Tottenham, son 4 maçta 10 puan toplamayı başardı. Son haftalarda da hücum anlamında üretkenler. Leicester City’de King Power’da geçen maç 4 gollü bir galibiyet aldı. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

Chelsea – Everton: H1, 1.63 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Leeds United’ı 3-2 mağlup etmeyi başardılar. 90+3’te Jorginho’nun penaltı golüyle 3 puanı alan Maviler, Manchester City ve Liverpool’un kazandığı haftada hata yapmadı. Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Thomas Tuchel’in öğrencileri, bu hafta ise Stamford Bridge’de Everton’ı konuk edecek. Stamford Bridge’de oynadığı son 3 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Chelsea, bu 3 maçlık süreçte de kalesini gole kapatamadı. Bu hafta Everton’ı konuk edecek Chelsea’de Mateo Kovacic ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları devam ediyor. Everton’da kötü sonuçlar yine kendini gösteriyor. 2 hafta önce Goodison Park’ta Arsenal’ı 2-1 mağlup ederek moral bulan ve Premier Lig’de 8 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Everton, geçtiğimiz hafta Selhurst Park’ta Crystal Palace’a konuk oldu ve rakibine 3-1 kaybetti. Durum 2-1 iken, beraberlik golünü bulacak pozisyonlar yakaladılar ama değerlendiremediler. Premier Lig’de oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Rafael Benitez’in öğrencileri, yavaş yavaş düşme hattına yaklaşmaya başladı. Bu hafta Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacak Everton’da Tom Davies, Yerry Mina ve Dominic Calvert Lewin’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea, maçın favorisi. Everton, özellikle deplasman maçlarında çok etkisiz. Premier Lig’de oynadıkları son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. Chelsea’nin farklı bir galibiyet almasını bekliyorum. Everton karşısında handikaplı kazanırlar.

Liverpool – Newcastle United: MS 1 (-2), 1.69 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Liverpool, geçtiğimiz hafta Anfield’da Newcastle United’ı konuk etti. İkinci yarıda Mohamed Salah’ın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Lider Manchester City’nin kazandığı haftada hata yapmayan Jurgen Klopp’un ekibi, zirve takibini sürdürdü. Premier Lig’de lider Manchester City’nin sadece 1 puan gerisinde yer alan Liverpool, bu hafta Anfield’da Newcastle United’ı konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’nde de grupta 6’da 6 yaparak yoluna devam eden Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig2de üst üste 5 maçtır kazanıyorlar ve bu hafta Newcastle United karşısında da maçın net favorisiler. Newcastle United için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Premier Lig’de bu sezon sadece tek galibiyet alabilen Newcastle United, sezon başından beri alt sıralardan kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Dean Smith’in ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon sadece 10 puan toplayabilen Newcastle United, düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasında yer alan Norwich City ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak Newstle United’ın işi çok zor. Maç öncesinde Newcastle United’da Paul Dummett’in sakatlığı devam ediyor. Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Newcastle United, istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Anfiedl’da da işleri çok zor. Liverpool, farklı bir galibiyet alır.

Toplam İddaa Oranı: 4.13

Bets10 Bahis Oranı: 5.91