LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Alaves Bahis Tahmini 18.12.2021

İspanya La Liga’da bu sezon iç sahada aldığı galibiyetler ile dikkat çeken Rayo Vallecano evinde, Alaves’i konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da starta alacek ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Rayo Vallecano ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 1.85, beraberlik 3.50, Alaves kazanır ise 4.80 olarak açıklanmış. 

Rayo Vallecano İç Sahanın Kralı

Rayo Vallecano, bu sezon iç sahada çok etkili sonuçlar alıyor. 2 hafta önce Vallecas’da konuk ettikleri Espanyol’u tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İspanya La Liga’da bu sezon iç sahanın şu ana dek lideri olduklarını belirtelim. Bu sezon Vallecas’da oynadıkları 8 karşılaşmada tam 22 puan topladılar ve henüz iç sahada mağlubiyetleri yok. Bu hafta ise Alaves’i konuk edecekler ve maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor.

Alaves 5 Maçtır Kazanamıyor

Alaves, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Alaves, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 öne geçtikleri karşılaşmada skor üstünlüğünü koruyamadılar ve 1 puana razı oldular. La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Alaves, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Alaves’in bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano karşısında puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor. Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’nun bu sezon iç sahada mağlubiyeti yok. Vallecas’da oynadıkları 8 maçta tam 22 puan topladılar. Bu hafta konuk edecekleri Alaves karşısında da 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…