Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Arsenal İddaa Tahmini 18.12.2021

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Leeds United evinde, Arsenal karşısında sürpriz arayacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Leeds United ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 3.30, beraberlik 3.80, Arsenal kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Leeds United 3 Maçtır Kazanamıyor

Leeds United, geçtiğimiz hafta içi farklı bir mağlubiyet yaşadı. Etihad’da konuk oldukları Manchester City’e tam 7-0 ile boyun eğdiler. Sezonun en farklı yenilgisini alan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de vasat bir performans gösteriyor. Bir önceki hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye 3-2 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Leeds United, düşme hattının sadece 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Elland Road’da konuk edecekleri Arsenal karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Leeds United’da Robin Koch, Liam Cooper ve Rodrigo sakat olan isimler.

Arsenal Derbide Gülen Taraf

Arsenal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konuk ettikleri West Ham’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Londra derbisinden 3 puan ile ayrılan Mikel Arteta’nın ekibi, bu sezon Emirates’de çok etkili sonuçlar alıyor. Premier Lig’de ilk 4 iddiasını da devam ettiriyorlar. Bu hafta Elland Road’da Leeds United’a konuk olacak Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan ve kalesini de gole kapatan Arsenal, 29 puan ile 4. sırada. Bu hafta Arsenal’da Pierre Emerick Aubameyang kadro dışı bırakıldı. Bernd Leno ve Sead Kolosinac ise sakat.

Maç Bilgileri

Leeds United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Robin Koch, Liam Cooper ve Rodrigo sakat olan isimler. Arsenal’da Pierre Emerick Aubameyang kadro dışı bırakıldı. Bernd Leno ve Sead Kolosinac ise sakat.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Jamie Shackelton, Diego Llorente, Junior Firpo, Stuart Dallas, Jack Harrison, Daniel James, Tyler Roberts, Raphinha

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Takehiro Tomiyasu, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Gabriel Martinelli, Alexandre Lacazette

İddaa Tahmini

Leeds United, çıkış arıyor. Arsenal son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı ama deplasmanda kalesini gole kapatamıyorlar. Elland Road’a gollü bir maç izleriz. İki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran ***

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu:Arsenal, önemli bir galibiyet aldı. Ellan Road’da Leeds United’ı farklı geçiler sahadan 3 puan ile ayrıldılar