Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Norwich City İddaa Tahmini 18.12.2021

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Norwich City bu hafta deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham ve Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. West Ham kazanır 1.36, beraberlik 5.25, Norwich City kazanır ise 9.50 olarak açıklanmış.

West Ham Telafi Peşinde

West Ham, geçtiğimiz hafta Londra derbisinde Arseanal ile karşılaştı. Emirates’de rakibini 2-0 kaybeden David Moyes’un ekibi, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam e diyor. 2 hafta önce ise Turf Moor’da konuk oldukları Burnley ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmadan sadece tek galibiyet çıkartabilen West Ham, 5. sıraya gerilemiş durumda. Hafta içi Arsenal karşısında çok etkisiz kaldılar ve haklı bir mağlubiyet yaşadılar diyebiliriz. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek West Ham’da Kurt Zouma ve Angelo Ogbonna sakat. Vladimir Coufal ise kart cezalısı.

Norwich City Ligin Dibinde

Norwich City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de bu sezon küme düşme adayları arasında yer alan Norwich City, geride kalan 17 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi. Topladıkları 10 puan ile ligin dibindeler. Geçtiğimiz hafta içi Carrow Road’da Aston Villa’yı konuk eden Dean Smith’in ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan Norwich City, son 3 maçtan ise puan çıkartamadı. Öte yandan kaybettikleri son 3 karşılaşmada da gol atmayı başaramadılar. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Norwich City’nin puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Norwich City’de Milot Rashica ve Grant Hanley’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

West Ham – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Ajibola Alese, Issa Diop, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Manuel Lanzini, Pablo Fornals, Michail Antonio

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

West Ham, son 2 maçta tam 5 puan bıraktı. Bu puan kayıplarını telafi etmeleri gereki. Premier Lig’in son sırasındaki Norwich City’i mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…