Lecce – Vicenza İddaa Tahmini 20.12.2021

İtalya Serie B Ligi‘nde şampiyonluk savaşı veren Lecce, 20 Aralık Pazartesi akşamı sahasında ligin en zayıf halkası Vicenza‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:30‘da sahne alacam mücadeleye Via Del Mare Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lecce galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.20, Vicenza galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Lecce Güven Tazeledi

İtalya Serie A Ligi’nde liderlik şansını kaçıran Lecce, İtalya Kupası 2. Turu’nda ise hataya izin vermedi. Spezia deplasmanından Listkowski ve Calabresi’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanan Lecce, 3. Tur biletini cebine koyarken, İtalya Serie B Ligi’nde sürdürdüğü 15 haftalık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından, güven tazeledi. Pisa’ya deplasmanda 1-0 mağlup olan Lecce, gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremezken, liderin 4 puan gerisine düşmüştü. Ev sahibi liderin kazandığı haftada Pisa’nın 7 puan gerisine düştü. Marco Baroni ve öğrencileri zirve yarışından kopmak istemiyorsa, Serie B Ligi’nin en zayıf halkası Vicenza karşısında kazanmak zorunda.

Zayıf Halka Vicenza

Vicenza, İtalya Serie B Ligi’nin en zayıf performansını ortaya koyarken, 17 haftalık periyottan sadece 7 puan çıkarabildi. 2 galibiyet, 1 beraberlikle dipten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, son 3 haftada Benevento, Perugia ve Como’ya mağlup oldu. Kalesinde gördüğü 32 gole karşılık, rakip filelere sadece 15 gol göndermeyi başaran konuk ekip, aynı zamanda ligin en kötü gol istatistiklerinden birine sahip. Kötü gidişata Cristian Brocchi yönetiminde çözüm bulamayan Vicenza, puanlarını tamamını ilk 5 sıra dışındaki rakiplerinden alan Vicenza, düşme hattındaki Crotone ve Pordenone dışında hiçbir rakibini mağlup edemedi. Konuk ekip Lecce deplasmanında da güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Lecce – Vicenza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antonio Di Martino. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lecce’nin ilk 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Gabriel, Lucioni, Gendrey, Barreca, Majer, Dermaku, Gargiulo, Olivieri, Espeto, Hjulmand, Di Mariano.

Vicenza’nın ilk 11’i Belli mi?

Vicenza’nın muhtemel kadrosu: Matteo Grandi, Bruscagin, Padella, Brosco, Di Pardo, Ranocchia, Pontisso, Monte, Giamcomelli, Crecco, Mancini.

İtalya Serie B Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Lecce, en alt sıradaki Vicenza karşısında hataya yer vermeyecek ve evinde rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.13

Best10 Oranı: H1, Oran 2.40

Maç Sonucu: Mücadele Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Ertelendi.