LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Levante Valencia İddaa Tahmini 20.12.2021

İspanya La Liga’da son sırada yer alan ve 17 maçtır kazanamayan Levante evinde, Valencia ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Levante ile Valencia zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Levante galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.30, Valencia galibiyetinin ise 2.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Levante 17 Maçtır Kazanamıyor 

Levante, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Levante, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Espanyol karşısında öne de geçmeyi başaran Javier Pereira’nın öğrencileri, skor üstünlüğünü koruymadı ve sahadan puansız ayrılan taraf oldu. Bu sezon La Liga’da oynadığı 17 karşılaşmada da galibiyet almayı başaramayan Levante, topladığı 8 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Valencia’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Levante’de Son ve Mickale Malsa kart cezalısı. 

Valencia Çıkışa Geçti

Valencia’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Cadiz’i konuk eden Jose Bordalas’ın ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Celta Vigo’yu deplasmanda 2-1 ile geçen Yarasalar, son 6 maçtan ise mağlubiyet yaşamadan ayrıldı. La Liga’da bu sezon iyi bir performans gösteren Valencia, ilk 6 için de oldukça iddialı diyebiliriz. Bu hafta Ciudad’da Levante’ye konuk olacak Valencia’da Maxi Gomez, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Levante – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Son ve Mickale Malsa kart cezalısı. Valencia’da Maxi Gomez, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Shkodran Mustaf,, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Jose Campana, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Jose Luis Morales

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Toni Lato, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Uros Racic, Carlos Soler, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maranhao

İddaa Tahmini

Valencia, maçın favorisi. Levante’nin bu sezon La Liga’da galibiyeti yok. Formda Valencia karşıs puan alabileceklerini sanmıyorum. Valencia, 3 puana yakın taraf. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.43

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.70

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı Valencia, 4-3 kazanmayı başardı. Müthiş bir maç oldu ve karşılaşmada tam 7 gol çıktı.