Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Manchester City İddaa Tahmini 19.12.2021

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Newcastle United evinde, lider Manchester City’i konuk edecek. Karşılaşma saat 17.15’te start alacak ve S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Newcastle United ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10  oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 17.50, beraberlik tercihinin 7.50, Manchester City galibiyetinin ise 1.19 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Newcastle United Düşme Hattında

Newcastle United’da işle yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk olan Eddie Howe’un öğrencileri, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Jonjo Shelvey’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu sezon Premier Lig’de sadece tek galibiyet alabilen Newcastle United, topladığı 10 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise St. James Park’ta Premier Lig lideri Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Newcastle United’da Newcastle United’da Federico Fernandez ve Paul Dummet’in sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City 7 Maçtır Kazanıyor

Manchester City, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Etihad’da Leeds United’ı konuk eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 7-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en farklı galibiyetini elde eden Manchester City, Premier Lig’de üst üse 7 maçından da galibiyet ile ayrılan Manchester City, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı. Müthiş bir seri yakaladılar ve bu hafta konuk olacakları Newcastle United karşısında da malın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Newcastle United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Federico Fernandez ve Paul Dummet’in sakatlıkları bulunuyor. Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Jamaal Lascelles, Fabian Schar,Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Newcastle United deplasmanında rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Guardiola’nın öğrencileri handikaplı kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.43

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, iç sahadak konuk ettiği Manchester City’e farklı kaybetti. Guardiola’nın ekibi, 3 puanı 4 golle aldı.