Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Chelsea İddaa Tahmini 19.12.2021

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi puan kaybı yaşayan Chelsea, bu hafta deplasmandaki Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Wolverhampton ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 6.50, beraberlik 4.20, Chelsea kazanır ise 1.56 olarak açıklanmış.

Wolverhampton’dan Önemli Galibiyet

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. AMEX’de konuk oldukları Brighton’ı tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Romain Saiss’in tek golüyle 3 puanı alan Kurtlar, Premier Lig’de uzun bir aradan sonra golle ve galibiyet ile tanıştı. Premier Lig’de geride kalan 17 karşılaşmada 24 puan toplayan Bruno Lage’in öğrencileri, 8. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Molineux Ground’da Chelsea’yi konuk edecek olan Wolverhampton’da Jonny Castro, Pedro Neto ve Hee Chang Hwang’ın sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea Galibiyet Peşinde

Chelsea, geçtiğimiz hafta içi Stamford Bridge’de puan kaybetti. Everton’ı konuk eden Thomas Tuchel’in ekibi, Mason Mount’un golüyle öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. Everton karşısında 2 puan bırakan Maviler, Manchester City ve Liverpool’un kazandığı haftayı 1 puan ile kapattı. Premir Lig’de 3. sırada bulunan Chelsea, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadı diyebiliriz. Bu hafta ise Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Chelsea’de Ben Chillwell, Timo Werner, Romelu Lukaku ve Mateo Kovacic’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Wolverhampton – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jonny Castro, Pedro Neto ve Hee Chang Hwang’ın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Ben Chillwell, Timo Werner, Romelu Lukaku ve Mateo Kovacic’in sakatlıkları bulunuyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo,, Romain Saiss, Conor Coady, Marçal, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi

İddaa Tahmini

Chelsea maçın favorisi. Son haftalarda puan kayıpları yaşıyorlar ama artık kazanmaları gerek. Wolverhampton deplasmanında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.56

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, yine puan kaybetti. Wolverhampton deplasmanına konuk oldular ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar.