Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Liverpool İddaa Tahmini 19.12.2021

İngiltere Premier Lig’de lider Manchester City’nin takibini sürdüren Liverpool bu hafta deplasmanda, Tottenham’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Tottenham ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 5.60, beraberlik 4.50, Liverpool kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış. 

Tottenham Sürpriz Peşinde

Tottenham, geçtiğimiz hafta içi Premier Lig’de maç oynamadı. Leicester City ile oynayacakları karşılaşma covid salgını sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de oynayacakları Brighton ve Leicester City maçları ertelenen Tottenham, bu hafta Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Antonio Conte yönetiminde çıktığı 4 Premier Lig maçından da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Tottenham, bu 4 maçlık süreçte 10 puan topladı. İlk 4 umutlarını sürdüren Tottenham, bu hafta Liverpook karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool 6 Maçtır Kazanıyor

Liverpool’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Premier Lig’de Newcastle United ile karşı karşıya gelen Liverpool, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Jonjo Shelvey’in golüyle geriye düşen Liverpool, çabuk toparlandı ve rahat bir galibiyet aldı. Premier Lig’de lider Manchester City’nin takibini sürdüren Liverpool, üst üste 6 maçtır kazanmayı başarıyor. Jurgen Klopp’un öğrencileri, bu sezon Şampşyonlar Ligi’nde de grupta 6’da 6 yaparak dikkat çekmişti. Bu hafta Premier Lig’de Tottenham’a konuk olacak Liverpool’da Liverpool’da Van Dijk, Fabinho ve Curtis Jones’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Cristian Romero, Giovani Lo Celso ve Emerson’un sakatlıkları bulunuyor. Liverpool’da Curtis Jones, Virgil Van Dijk ve Fabinho’nu sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Ndombele, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool’dan bu hafta da galibiyet bekliyorum. 4 maçtır kaybetmeyen Tottenham’ı mağlup ederler ve zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool’un galibiyet serisi sona erdi. Tottenham deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.