LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Mallorca Bahis Tahmini 19.12.2021

İspanya La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Granada evinde, Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebleceğini belirtelim.

Granada ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Granada kazanır 2.55, beraberlik 3.20, Mallorca kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.  

Granada 3 Maçtır Kaybetmiyor

Granada, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Cadiz deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmeyi başardılar. Son haftalarda üst üste puanlar toplayan Robert Moreno’nun ekibi, La Liga’da oynadığı son 3 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı ve 5 puan topladı. Geride kalan 16 karşılaşmada 3 galibiyeti bulunan ve 16 puan toplayan Granada, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Bu hafta iç sahada Mallorca’yı konuk edecek Granada’da Neyder Lozano, Darwin Machis ve Domingos Duarte’nin sakatlıkları bulunuyor.

Mallorca Çıkışa Geçti

Mallorca’da tıpkı Granada gibi son haftalarda üst üste puanlar topluyor. La Liga’da 2 hafta önce sürpriz bir galibiyet alan Mallorca, Atletico Madrid’i deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı. Wanda Metropolitano’da rakibini 2-1 ile geçmeyi başaran Luis Garcia’nın öğrencileri, dikkat çekici bir 3 puan elde etti. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da son 3 maçtan 5 puan çıkartan Mallorca, bu hafta Granada deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Mallorca’da Amath Ndiaye, Joan Sastre ve Antonio Raillo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Granada – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00”da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Neyder Lozano, Darwin Machis ve Domingos Duarte’nin sakatlıkları bulunuyor. Mallorca’da Amath Ndiaye, Joan Sastre ve Antonio Raillo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Granada, ligde oynadığı son 3 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Mallorca’da 3 maçtır kaybetmiyor ama Granada, maçın favorisi ve taraftarı önünde puan almaya yakın taraflar.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.26

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.40

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Granada, farklı bir galibiyet aldı. Mallorca’yı 4-1 ile geçtiler ve moral buldular.