Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan – Napoli İddaa Tahmini 19.12.2021

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 19 Aralık Pazar günü bizleri Milan ile Napoli’nin derbi mücadelesi bekliyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren dev maç, Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alırken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Milan galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.60, Napoli galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.96, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 2.70 oran veriyor.

Milan’da Liderlik Kısa Sürdü

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında alınan 2-0’lık Salernitana galibiyet Milan’ı liderlik koltuğuna taşırken, Stefano Pioli ‘nin öğrencileri lider olarak çıktığı ilk maçta Udinese ile 1-1 berabere kalırken, haftalardır ele geçirmek istediği liderlik koltuğunu kısa sürede İnter’e kaptırdı. Avrupa Kupalarına veda eden ev sahibi, rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirse de, devler sahnesini dönüşünde en etkisiz sınavlarından birini verdi. İlk 17 haftayı 12 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçiren Milan, Leao, Ante Rebic ve Simon Kjaer’in yokluğunda Udinese gibi formsuz bir rakip karşısında 3 puan adına yeterli olamadı. İlk 4 sırada yarış günden güne kızışırken, ev sahibi bu hafta liderin maç eksiğiyle 4 puan gerisinde, rakibi Napoli’nin ise 3 puan üzerinde boy gösterecek. Rakiplerinin aksine tek kulvarda mücadele edecek olan Milan, bu avantajı iyi değerlendirmek istiyor.

Napoli Zirve Yarışından Uzaklaşıyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran Napoli, son 2 haftaya kadar liderlik koltuğunu korumayı başarırken, önce 3-2’lik Atalanta mağlubiyeti, arından iç sahada alınan 1-0’lık Empoli mağlubiyetleri konuk ekibi liderin 7, 2. sıranın ise 3 puan gerisine düşürdü. Bu süreçteki tek galibiyetini UEFA Avrupa Ligi’nde alan Napoli, Leicester City’i mağlup ederek Son 32 Turu için Play Off bileti elde ederken, teselliyi Avrupa sahnesinde buldu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 sıra şampiyonluk yarışındaki rüştünü ispatlamayı başarırken, ilk 12 haftada rakiplerinin üzerinde yer almayı başaran Napoli, son 3 haftada ise ilk 4 sıra içerisinde en zayıf performans grafiğini ortaya koydu. Bu hafta en yakın rakiplerinden Milan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Napoli, yakın takibini sürdürmek istiyorsa, deplasmanda kötü gidişata son vermek zorunda.

Maç Bilgileri

Milan – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Calabria, Kjaer, Plizzari ve Rebic sakat. Napoli cephesinde ise Koulibaly ve Lobotka’nın sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Tatarusanu, Theo Hernandez, Pierre Kalulu, Tomori, Ballo-Toure, Tonali, Saelemaekers, İbrahimovic, Bennacer, Franck Kessie, Zlatan Ibrahimovic.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Manolas, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, StanAdam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Dries Mertens, Andrea Petagna.

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu kaybeden Milan, zirve takibini bırakmayacak ve hem lider ile puan farkını 1’e indirecek, hem de Napoli ile farkı 6’ya yükseltecektir. Ev sahibinin taraftarı önünde kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.96

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liderliği kaybeden Napoli, dev maçtan aldığı kritik galibiyetle yeniden zirve yarışında var olmayı başardı. Napoli zirvenin en yakın takipçisi Milan’ı devirmeyi başardı.