Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino – Hellas Verona İddaa Tahmini 19.12.2021

Hellas Verona, 19 Aralık Pazar akşamı Torino deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 18. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 20:00‘de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Torino galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.50, Hellas Verona galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.93, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 2.85 oran veriyor.

Torino Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 5 puanla namağlup çıkmayı başardı. Ivan Juric’in öğrencileri Empoli ve Cagliari karşısında öne geçmeyi başarsa da, iyi başladığı maçların son dakikalarında etkisiz kalmıştı. Bologna karşısında ise ilk 69 dakikadan 2-0’lık üstünlükle çıkmayı başaran ev sahibi, 79. dakikada fark 1’e inse de, bir kez daha hata yapmadı. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen Torino, İtalya Kupası’na ise erken veda etti. 2. Turda karşı karşıya geldiği Sampdoria’ya deplasmanda 2-1 kaybeden Torino, önümüzdeki süreçte tek kulvarda mücadele edecek. Tüm odağını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, 3 maçlık yenilmezlik serisini en yakın rakibi Hellas Verona karşısında 3 puanla taçlandırmak istiyor.

Hellas Verona Kupaya Veda Etti

Hellas Verona, İtalya Kupası’na 2. Turda veda etti. Geçtiğimiz hafta içi evinde Empoli’ye 4-1 mağlup olan Hellas Veronai kupaya erken veda ederken, bu mağlubiyet sadece konuk ekibi kupadan etmedi, aynı zamanda yeni teknik adam Igor Tudor yönetiminde ilk kez alınan üst üste 2. mağlubiyet oldu. İtalya Serie A Ligi’nde 17. haftayı 2-1’lik Atalanta mağlubiyetiyle kapatan konuk ekip, Tudor ile 14 haftadan 3. mağlubiyetini alırken, Empoli karşısında alınan sürpriz mağlubiyet moralleri bozdu. Verona son haftalarda düşüşe geçse de, Empoli mağlubiyeti dışında, tüm mağlubiyetlerde dahi yeni teknik adam yönetiminde sergilenen futbol umut vermeye devam etti. Igor Tudor’un konuk ekipte tekrar kötü gidişata çare bulacağını düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Torino – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Fabbri. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Belotti, Djidji ve Verdi sakat. Hellas Verona cephesinde ise Dawidowicz ve Frabotta’nın sakatlığı bulunuyor.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic-Savic, Buongiorno, Vojvoda, Bremer, Aina, Ricardo Rodriquez, Lukic, Tomas Rincon, Linetty, Sanabria, Marko Pjaca.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Bosko Sutalo, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Ivan Ilic, Giovanni Simeone.

Atalanta karşısında tüm çabalarına rağmen mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Hellas Verona, Torino deplasmanında ise aynı performans grafiğiyle galip çıkacak güçte. Konuk ekip galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.85

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.30

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan ev sahibi Torino oldu. Ev sahibine 3 puanı getiren gol 26. dakikada Tommaso Pobega’dan geldi. Hellas Verona ise karşılaşmada tam 65 dakika 10 kişi mücadele etti.