TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Altay Trabzonspor İddaa Tahmini 21.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Lig lideri Trabzonspor deplasmanda, Altay’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Altay ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Altay galibiyetine 4.00, beraberlik tercihine 4.00, Trabzonspor galibiyetine ise 1.91 verildiğini görüyoruz. 

Altay Düşme Hattına Yaklaştı

Altay’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanına konuk olan Altay, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir performans gösteren İzmir ekibi, haklı bir mağlubiyet yaşadı diyebiliriz. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, tam 10 maçtır Süper Lig’de galibiyet alamıyor. Düşme hattına iyice yaklaşan Altay, 18. sıradaki Çaykur Rizespor’un sadece 2 puan üzerinde. Bu hafta iç sahada lider Trabzonspor’u konuk edecek Altay’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor’dan 3 Puan

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta çok kritik bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor’u 2-0 ile geçmeyi başardılar. Süper Lig’de bir önceki hafta ise Antalyaspor deplasmanında 2-1 kaybeden Bordo Mavililer, en yakın takipçisi Konyaspor’un 9 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Trabzonspor’da moraller yerinde. Bu hafta Altay deplasmanına konuk olacak Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme ve Gervinho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Altay – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı devam ediyor.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Trabzonspor'un Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Yusuf Sarı, Jorge Djaniny, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Altay, üst üste 10 maçtır galibiyet alamıyor. Trabzonspor’un rahat kazanması gereken bir maç. Altay’ı deplasmanda mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Cornelius’un golleriyle 3 puanı aldı. Altay’ı 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup etmeyi başardılar.