TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Galatasaray İddaa Tahmini 21.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Galatasaray deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Adana Demirspor ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 3.55, beraberlik tercihinin 3.45, Galatasaray  galibiyetinin ise 2.19 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Adana Demirspor Sürpriz Arayacak

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor deplasmanından konuk olan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Yunus Akgün, etkili bir performans gösterdi ve Adana Demirspor’un galibiyetin baş rol oynayan isimlerden biriydi. Öte yandan golcü Mario Baloteli’nin Alanyaspor karşısında da gol bulduğunu belirtelim. Süper Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Adana Demirspor, bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Younes Belhanda’nın sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray Çıkış Arıyor

Galatasaray, geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın şampiyonluk umutları iyice azaldı diyebiliriz. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Sarı Kırmızılılar, son 6 maçından da galibiyet çıkartamadı. Deplasmanda kazanmakta da zorluk çeken Fatih Terim’in ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 4 deplasman maçında da galibiyet çıkartamadı. Bu hafta ise Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray’ın işi zor olacak. Maç öncesinde Galatasaray’da Arda Turan, ve Fernando Muslera’nın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Adana Demirspor’da Younes Belhanda’nın sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Arda Turan, ve Fernando Muslera’nın sakatlıkları devam ediyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Matias Vargas Yunus Akgün Assambalonga, Mario Balotelli

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmanın 5’inde gol yedi. Adana Demirspor ise geçen hafta Alanyaspor deplasmanında 3 puanı kaptı. Son 2 maçtır kazanıyorlar. Adana’da gollü bir maç izleriz. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da kötü gidişat devam etti. Adana Demirspor’a deplasmanda 2-0 kaybettiler. Yunus Akgün’ün golleriyle Adana Demirspor, 3 puanı almayı başardı.