TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 21.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de Salı günü 4 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında Antalyaspor evinde, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Antalyaspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 2.10, beraberlik 3.60, Kasımpaşa kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.  

Antalyaspor’da Hedef 3 Puan

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kaptan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Uzatma dakikalarında Endri Çekici’nin golüne engel olamayan Akdeniz ekibi, sahadan puansız ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Nuri Şahin’in ekibi, son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Bu hafta ise iç sahada, ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa’yı konuk edecekler. Antalyaspor’un maçın favorisi olarak gösterildiğini belirtelim.

Kasımpaşa Ligin Dibinde

Kasımpaşa’da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor’u konuk eden Kasımpaşa, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Sivasspor karşısında da sahadan puansız ayrılan İstanbul ekibi, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Bu sezon geride kalan 17 karşılaşmada sadece 2 galibiyetleri var ve son sıradalar. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Antalyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Üst üste 6 maçtır da galibiyet alamıyorlar. Bu hafta konuk olacakları Antalyaspor deplasmanında işleri zor. Antalyaspor, 3 puana daha yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldılar.